Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Fólie nebo alobal

Od: dlouhaparcela odpovědí: 1 změna:

V důsledku této poradny jsem poprvé v životě upekla štólu. /otázka od nikc - vánoční cukroví/

Byla jsem zvědavá, nikdy jsem ji nejedla.

I když se rozleží po vánocích, tak mi to nevadí.

Mám dotaz, do čeho je lepší ji zabalit?

Někde píší to a jinde ono, co se komu osvědčilo?

Děkuji za odpovědi.

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


3x
Štola je výborná a hutná.
Stačí kousek a jste plná.
Balím ji vždy precizně do alobalu a nechávám cca tři týdny uležet.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]