Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jestli se nepletu, tak marináda slouží pouze k naložení masa (ochucení) a to se potom dělá už samostatně. Já bych pekl maso již bez marinády. Zdravím!
Do prázdného pekáče, s olejem vytřeným dnem, nakrájejte brambory. Tak halabala, na větší sousta, aby pokryly dno a posolte. Na ně položte ty kousky kuřete, které jste z marinády vytáhnul a kapku otřepal. To celé šoupněte do rozehřáté trouby i s horním ohřevem na cca 180ºC a věnujte se něčemu jinému. Za cca půl hodinky zkontrolujte. Piroutkou, štětečkem dloubněte do štávy v bramborách a maso potřete. Nemá-li maso pěknou barvu, tak troubu zesilte na 200ºC a nechejte dopéci. Během půl hodinky by mělo být hotovo. Je zbytečne nechávat déle, stačí celkem necelá hodina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.