Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pečení kuřete

Od: mthrfckr odpovědí: 3 změna:
Dobry den, mam v pecicim pekaci nalozene kureci ctvrtky v marinade. Nez je dam do trouby mam marinadu slit? Jsou skoro zatopene takze kdyz tam marinádu necham nebudou se spis "varit"?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


6x

Marinádu slít a podle potřeby s ní podlévat během pečení.

 

ben®

3x

Dobrý den, jestli se nepletu, tak marináda slouží pouze k naložení masa (ochucení) a to se potom dělá už samostatně. Já bych pekl maso již bez marinády. Zdravím!

 


0x

Do prázdného pekáče, s olejem vytřeným dnem, nakrájejte brambory. Tak halabala, na větší sousta, aby pokryly dno a posolte. Na ně položte ty kousky kuřete, které jste z marinády vytáhnul a kapku otřepal. To celé šoupněte do rozehřáté trouby i s horním ohřevem na cca 180ºC a věnujte se něčemu jinému. Za cca půl hodinky zkontrolujte. Piroutkou, štětečkem dloubněte do štávy v bramborách a maso potřete. Nemá-li maso pěknou barvu, tak troubu zesilte na 200ºC a nechejte dopéci. Během půl hodinky by mělo být hotovo. Je zbytečne nechávat déle, stačí celkem necelá hodina.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]