Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co je to za maso?

Od: tazatelka odpovědí: 5 změna:
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

miso*

1x

Vypada to ako bôčik s kožou / vepřový bok.

tazatelka
25.06.18 15:11

Děkuji

 


1x

Nechte ro rozmrznout a uvidíte.

 


0x

Zdravím, také by to mohlo být plecko s kůží ... u boku se střídá v pruzích libové a tučné

 


0x

Podle té silné vrstvy tuku to bude vepřový bůček. Na plecku tak silná vrstva tuku není, ledaže by prase mělo 2 metráky.

Pokud je bůček libový, je z něj vynikající segedínský guláš. Ten Váš bude asi nejlepší dát na pekáč do trouby, posolit, pokmínovat a upéct. Možno přidat cibuli a česnek, ale nemusíte, podle toho, jak kdo rád. K tomu chlupáče a zelí. Jaga.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]