Nejste přihlášen/a.
Ahoj, když si člověk koupí v obchodě těstoviny -bezvaječné z tvrdé pšenice-semoliny, tak se za 8 minut stanou akorát tvrdými na skus-al dente.
Pokud dělám domácí těstoviny-taky z tvrdé semoliny, tak jsou uvařeny už za 3 minuty a jsou takové trochu malinko měkké až rozplizlé. Těsto dělám jen ze semoliny, soli a vody, takže složení stejné jako u kupovaných.
Kde je chyba?
Těstoviny jsem měl asi moc natenko a proschnout jsem je nechal asi 12 hodin, ale byly fakt tenké, tak možná proto se rozvařily a byly rychle udělané.
Těsto jsem solil, je to chyba? Ovlivní to rychlost vaření těstovin?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.