Nejste přihlášen/a.
Táta nikdy žádné maso nenastřikával. Nasolil, načesnekoval, naložil do kameninového hrnce a chodil ho obracet. Po nějaké době ho zalil lákem. Ale dovnitř, do masa nikdy nic nenastřikával. Používal, ale velmi málo, pragandu, rychlosůl. Ale už nevím, jak to předně bylo srovnanicen.cz/...
proč roztok? Normálně rozmačkejte česnek, smíchejte se solí, naplácejte na bůček, natěsno naskládejte do hrnce, zakryjte pokličkou a nechte pár dní někde v chladu uležet. Není co pokazit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.