Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Grilování na lávových kamenech

Od: 123mirek® odpovědí: 2 změna:

Rádi doma grilujeme. Máme plynový gril s lávovými kameny.Je však potíž s grilováním kuřete.Jak kuře pustí štávu,ta kape na rozpálené kameny a ty hoří.Zkoušel jsem rošt o pár centimetrů zvednout,ale moc to nepomáhá.Když dáme pod kuře plech,celý proces dlouho trvá.Máte někdo jiné zkušenosti? Děkuji

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

tox232*

0x

Co zkusit dát na rošt alobal

 

jabraka*

0x

Jednak se grilování na kamenech,nemáme lávové,ale desku ze žuly,provádí spíše s plátky masa.Nebo jen se ty kameny použijí mimo ohniště,rozpálené udrží teplotu přes 200 st C hodně dlouho.Vyberou se na plech a na něm se pak provádí tepelná úprava.Naše hospodyně si pomáhají také tím,že kuře krátce podusí v papiňáku nebo jen v hrnci s olejem podusí kolem dokola .

Grilování je hotovo za polovinu doby.

JABRAKA

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]