Nejste přihlášen/a.
Rádi doma grilujeme. Máme plynový gril s lávovými kameny.Je však potíž s grilováním kuřete.Jak kuře pustí štávu,ta kape na rozpálené kameny a ty hoří.Zkoušel jsem rošt o pár centimetrů zvednout,ale moc to nepomáhá.Když dáme pod kuře plech,celý proces dlouho trvá.Máte někdo jiné zkušenosti? Děkuji
Jednak se grilování na kamenech,nemáme lávové,ale desku ze žuly,provádí spíše s plátky masa.Nebo jen se ty kameny použijí mimo ohniště,rozpálené udrží teplotu přes 200 st C hodně dlouho.Vyberou se na plech a na něm se pak provádí tepelná úprava.Naše hospodyně si pomáhají také tím,že kuře krátce podusí v papiňáku nebo jen v hrnci s olejem podusí kolem dokola .
Grilování je hotovo za polovinu doby.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.