Nejste přihlášen/a.
upečou se mi brambory v remosce stejně jako v troubě? tzn do křupava, s kůrčičkou? vzhledem k teplotě max 180° a hřání jen zvrchu se mi to nezdá..
A proč by neměli? Remoska je univerzální přístroj a da se v ní pecí cokoliv co se dá péci v troubě,od buchet,bábovek přes kuře,dietní bůček i zapékané brambory ,prostě cokoliv!
Potraviny, které mají více vody, se v remosce spíš dusí. I když vůbec nepodleju, hodně vody pustí nejen maso, ale hlavně zelenina. A odpar žádný. Brambůrky jsou lepší v troubě, kde může pára ven. Koupila jsem si začátkem prázdnin Pečenku, což je remoska výrobce ETA, tak zkouším a testuji. Maso výborné, štavnaté, Honzovy buchty nádherně nadýchané, ale brambory stále vlhké, jen na vrchu trošku kůrčička. Určitě míň křupavá, jak v troubě.
Upečou.
Moje babička remosku přímo zbožňovala.Pekla v ní prakticky všechno a perfektně.To zdůrazňuji.
Zde máte recept na skvělé brambory pečené v remosce.
Budete se jen olizovat
Jo, to byla ale ta staráí remoska, ta pekla skvěle. Já si koupila tu novou co už není s hliníku a nemá okénko a je to hrůza. Brambory o kůrčice si mohu jen snít, , maso nic moc, je to dobré akorát na zapékané pokrmy. Kdybych měla tyhle zkukšenosti, tak si jí nekoupím. Jediná plřednost je, že to má nepřilnavý povrch.
Upečou, ale nebude to stejné. Někomu rozdíl v chuti nevadí, někomu ano. Opečené budou jenom nahoře a protože to tam musíte nechat déle, aby se to celé propeklo, bude vrchní vrstva tvrdá. Takže já to raději dělám v troubě, protože mi to z remosky nechutná a většinou právě tu vrchní vrstvu vyhazuji. Leda že byste pekla po etapách. Napřed jednu vrstvu a pak druhou a tak dál. Což je neúnosné. Ale brambory v remosce upečete, jenom nebudou jako z trouby.
Ano, dá se v ní upéci cokoliv, ale pokud se bavíme o tom, jestli bude výsledek ten samý jako z trouby, a to se tady bavíme, tak, tak to teda nebude. Ani tyto brambory o kterých otázka je, ale ani ty buchty, nebo bábovka. Já neříkám, že by se to nedalo sníst, ale pokud mám troubu, tak si vyberu na tyto jídla troubu. Remoska je bezva věcička na pomalé pečení a některá jídla z ní jsou lepší, než z trouby. Ale ne všechna.
Dobrý den. V remosce peču pouze brambory ve slupce. Na sucho. Pokud je totiž oloupu, tak se spíše dusí, než pečou.
Liška: Brambory nemastím, nechám ve slupce, jen je pořádně omyj a peču. Když jsou větší, rozkrojím na půlku. Já je omastím, až jsou na talířku. Dávám si je s tvarohem. Nebo je používám na "párance", to je takové jídlo slovenských uhlířů či dřevorubců.
Neodola jsem, při pohledu na obrázek jednoho receptu a maličké brambory jsem nařízla, pekla cca půl hodiny a pak na každou bramboru jsem položila plátek špeku. Musím vám říci, že vypadají mnohem lépe, než chutnají.
Ano, pokud jsou pečené v remosce, tak budou takové jakoby gumové, vypadají hezky, ale chutově nic moc, protože je remoska vysuší. To je můj názor, ale někomu to chutná. Já jsem dost náročná a když to mohu uvařit-upéci lépe, tak to prostě udělám. Remoska je vynikající, ale ne na všechna jídla. Zvláště pokud mám i troubu.
Bramborové plátky milujeme z horkovzdušné fritézy, bud nepatrně pokapu olejem nebo na sucho. Voní a chutnají jako z ohýnku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.