Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer! Jakým vysušeným dřevem topíte když grylujete kýtu. Děkuji za Vaše odpovědi!
Myslím druh dřeva(smrk, buk,dub atd.)
Jak grilování dopadlo? Já jsem totiž chtěla napsat, že na grilování bych kýtu nikdy nepoužila. Je suchá. Dá se to vylepšit, že se naloží do "pajcu" z oleje, ale na roštu nesmí být dlouho. Hned, když se roštu "pustí", je potřeba otočit a totéž, ihned z ohně vzít a chvilku nechat ustát. Já bych použila raději krkovičku. Také je potřeba oheň stále dusit buď pilinami nebo vodou v kropence. Z pet lahve, s propíchanými dírkami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.