Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Červená řepa

Od: saletka® odpovědí: 2 změna:

Dostala jsem č. řepu v prášku, přidávám si ji do ovesné kaše, ale zde moje nápady končí. Používáte ji někdo?


doplněno 29.05.17 17:46:

Má prý výborné účinky na úpravu tlaku a cholesterolu...vozí se ze Slovenska z Podhájské.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

72mona3*

0x

Červená řepa v prášku je určena k přidávání do něčeho. At už jako barvivo, nebo k dochucení. Já bych ji využila do smoothie (když je čerstvá, zpracování trvá déle, vše je červené...), nebo když si dělám zeleninu na pánvi či zapečenou. A asi by nebyla špatná v tvarohové pomazánce. M.

 

pohanka*

0x

Ne, neznám, ale je to zajímavé. Udělala bych pomazánku na pečivo, chleba. Do másla, nebo do tvarohu, pomazánkové/ho/ tukové nátierky/ másla/, nahoru posypat cibulovou natí, nebo přidala do zahuštěné polévky.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]