Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Rostlinná mléka

Od: kraleaa* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, zjistila jsem, že trpím intolerancí na mléčnou bílkovinu. Ráda vařím a peču a proto přemýšlím, čím klasické mléko nahradit. Našla jsem spousty rostlinných mlék, ale nevím, které si vybrat, aby chutnalo a bylo použitelné na pečení/vaření. Pokud máte nějaké vlastní zkušenosti, sem s nimi . Zkoušela jsem sójové mléko, ale ot mi moc nejelo.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

cesmina*

1x

Mandlové ,kokosové,makové.Můžete si je vyrobit i doma a budete je mít čersrvé.

 

liska*

0x

Čtěte si složení, možní vás překvapí, že základem je kukuřice. A to i u kokosového, rýžového, pohankového mléka. Taky každá značka má jinou chut, i když má týž název. Myslím teď práškové nápoje. Ty první dvě mají asi nejpřijatelněší chut.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]