Nejste přihlášen/a.
Skutečný milovník kávy kávu vaří v moka konvičce. Tam nic neplesniví, nehnije, chutná čistě a pokud máte výbornou kávu, tak i výborně.
Na tamty nesmysly pouze padá prach, furt se to ucpává a kazí a to jsou faktory, proč si milovník kávy lapač prachu nepořizuje.
Přeji krásný kávou provoněný den
Osobně používáme pákové kávovary (Philips - doma, na chatě). A kávu kupujeme už mletou Jihlavanku "Extra silná", v kilovém balení, ve slevě kolem 130 Kč. Fajnšmekři budou mít určitě námitky, ale nám chutná a i od známých mám shodnou zkušenost. Takže mletí neřeším. Po zakoupení vsypu do dvou větších zavařovacích lahví, se šroubovým víkem, aby bylo omezeno vyčichání. A vzhledem k tomu, že vaříme každý den, tak vysypu logr z předešlého dne, vypláchnu vodou a k nějakému zanášení a plesnivění ničeho nedochází. Pouze jsem si, vzhledem k tomu, že bylo nutné hlídat množství a vypínat, dodělal časovač, který, po napuštění daného množství, presování vypne.
Syn má automat. A poměrně často jej musí odvápňovat a i oprav už měl dost. Ještě má štěstí, že si to umí opravit sám.
Neznám automat, který by dělal tak dobré kafe jako pákový kávovar. S tím servisem (obsluhou) to vidím spíš obráceně. když si dělám kafe pro sebe, je to pěkný obřad, ale když přijde návštěva a chtějí 5 kafí, tak to už není obřad, ale os*r . Pořád běhat vyklepávat puk, umýt, nandat kafe, upěchovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.