Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Moc prosím o rady a zkušenosti kuchařů,pokud sem také někdo z oboru chodí.
Do práce nám koupili konvektomat Fagor.Klasický,asi teda levný stroj.Vím,že jsou na trhu kvalitnější a chytřejší.Nicméně i my máme kombinaci PÁRA,HORÝ VZDUCH,PÁRA + HORKÝ VZDUCH.
Tak nějak se s ním sžíváme a zkoušíme.Nějaké programy tam máme nainstalované.Něco funguje a něco ne.
Nicméně rádi bychom vyzkoušeli
1)Takzvané "noční" tepelné úpravy mas.Vaření,pečení,dušení...Kdy večer odpolední směna dá do komory konvektomatu nádoby s masem a zapne stroj.A ráno,při příchodu ranní směny by mělo být již maso měkké a nachystané na schlazení a následné porcování...
A dále bychom chtěli vyzkoušet
2) Takzvané "noční tažení vývaru".Kdy podobně odpolední směna dá do komory konvektomatu gastronádoby s založeným vývarem a ráno by měl být hezky a dlouze vyvařený silný vývar.
Ale nemáme tam nainstalované příslušné programy.Tak,pokud by někdo znal hodnoty,jak nastavit náš stroj,budu rád.
Moc děkuji za rady.Snad to není kuchařské tajemství.
Dobrý den, určitě bych se obrátil na profesionály, mohu doporučit firmu z Frýdku - Kitchen de Luxe. Dělají školení nebo ukázkové vaření. Zkuste je kontaktovat, tu je kontakt rational-shop.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.