Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mohu naladit tento novy program když nemám DVB-T2?
Děkuji za odpověď P.
V bezplatném pozemním vysílání stanici najdete ve veřejnoprávní Přechodové síti 11 a v Multiplexu 21 v rámci nového DVB-T2 (nikoli tedy ve starém vysílání DVB-T, kde programy ČT vysílají v Multiplexu 1), takže nenaladíte.
Co je pořád s tím Multiplexem 21, když to je nabídka Multiplexu 11. Ostatně i v té www adrese je 11 a nikoliv 21
pro priklad1: označení multiplex 21 je konečné označení multiplexu s programy Č.televize. Označení 11 je označení přechodové sítě která je přechodná a po přeladění některých vysilačů bude mít právě to označení MUX 21.
další přechodová sít 12 bude mít konečné označení multiplex 22
přechodová sít 13 bude mít konečné označení multiplex 24
Díky, Že se kmitočty DVB T2 budou většinou vracet na původní kmitočty DVB T to vím. Ovšem, že budou přejmenovány MUXi, to je pro mne novinka.
přelaďování DVB-T2 na původní kmitočty DVB-T to není až tak pravda. Většina Muxu na DVB-T2 je založena na jednokanálových sítích tedy vysilače vysílají na jednom kanálu až na některé vyjímky.
Tak MUX 21 je 26 kanál
MUX 22 je 28 kanál
MUX 24 je 24 kanál
Takže to jsou nové kanály a většinou už tak zůstanou až na pár vyjímek, protože právě ty přechodové sítě vysílají v DVB-T2 společně s původními MUXi v DVB-T.
Alespoň co sleduji v Pardubickém a Hradeckém kraji tak pouze 34 kanál na vysilači Krásné teď vysílá MUX 3 v DVB-T a měl by být přepnutý na MUX 23 v DVB-T2. Jinak by měla být ještě rošáda na 21 kanálu kde teď vysílá regionální sít 7 v DVB-T z Černé Hory a tento kanál by měl být použit pro MUX 24 v DVB-T2 ze Slatiňan.
Nemohu sloužit. Píšu jen to co bylo psáno na televizniweb. Navíc se ty tabulky kolikrát měnily. Pochopitelně třeba tady jedeme přes převaděč, takže úplně jiné kmitočty. Konečný kmitočet mne zajímal protože jsem chtěl upravit Yaginu. Byly uvedeny vyšší kmitočty takže by se prvky zkracovaly. No a pak z toho vylezlo, že se to vrátí na původní kmitočet a není co upravovat. Máme jen 2 MUXi myslím kanál 34 a 35
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.