Nejste přihlášen/a.
Kolébku bych používala na větší množství bylinek.
Pokud si chcete zamrazit, namíchat směs do soli, nebo do tuku na celou zimu do zásoby.
Jaké drobné bylinky máte na mysli?
Používám zcela obyčejné/běžné nůžky, které mám pověšené po ruce v kuchyni a jsou jenom na toto.
Krásně vše při vaření ustříhnou, i ten kopr nebo šnytlík.
Naopak je to lepší, než nožem na prkýnku.
Zvažte, jak často byste kolíbku během roku používala, aby se z tohoto pomocníka nestal jenom další krám v šuplíku.
Pokud máte zahrádku a pěstujete, tak směle do toho. Osobně mám celerovou nat, petrželku, medvědí česnek, kopřivy, listový špenát apod.. a když zpracovávám, tak na vál a velký řeznický dranžírák, a za je chvíli hotovo. Možná mít kolíbku s kamarádkou na výpůjčku a střídat se ve využívání. Jako to máme s některými formičkami na vánoce.
Dá se na netu najít nůž jako kolébka. Táta řezník měl velikou a řezal s ním droby na jitrnice.
A tady byste nenašla něco podobného? ODKAZ
Kolébku jsem viděla používat jako dítě, když jsem byla u tety na zabijačce. Používal ji řezník .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.