Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co se starými škvarky?

Od: yarda® odpovědí: 10 změna:

Onehdy jsem škvařil vepřové sádlo. To jsme spotřebovali a na škvarky nějak pozapomněli, byly v lednici. Když jsem je nedávno ochutnal, chutově nic moc.

Dají se ještě nějak využít, třeba v kuchyni, v zimě sypat ptáčkům... nebo rovnou vyhodit? Je jichstředně velká miska.

 

 

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

km

4x

pokud jsou nepoživatelné, slepice si pochutnají

 

halamus

3x

Můžete s nima trávit holuby. Ale to se nesmí.

 


3x

Vzhledem k tomu, že se tazatel skoro týden neozývá to vypadá, že si z nich tu pomazánku přece jen udělal .

 

chcivedet

2x
Dobrý večer.
Píšete: "Onehdy jsem škvařil vepřové sádlo."... Vypadá to, že to nebylo zase moc dávno a škvarky byly v lednici. Pokud nejsou žluklé, tak radši než pomazánku bych z nich upekla škvarkovou buchtu. Receptů je na internetu plno.
liska5

Tady by aspoň prošly tepelnou úpravou...

Tazatel píše, že "...jsem je nedávno ochutnal, chutově nic moc". Takže zřejmě žluklé byly.

 


0x
Škvarkovou pomazánku.
recepty.cz/...

Před konzumací si ještě skočte do lékárny pro "cholagol" (jestli teda ještě existuje) a pamatujte si, co jste jedl, kdybyste třeba musel navštívit pohotovost .

 


0x

Popelnice si s nimi poradí


Tak jsem je vyhodil. Přemýšlím, kde jsem udělal chybu, už jsem sádlo škvařil několikrát a pokaždé jsme škvarky na chleba spotřebovali dřív než to vyškvařené sádlo a to sádlo jsme brali i na vaření, smažení, pečení...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]