Nejste přihlášen/a.
Pořád vidím recepty na kroupy ale i když je vařím den předem namočené hodinu tak jsou stále tvrdé. Jdou vůbec uvařit do měkka,?
Kroupy mám ráda a vařívám je poměrně často. Několikrát propláchnu a nechám namočené přes noc. Ráno vodu zase vyměním, protože při vaření na hladině udělá šurvajz, který nerada myju. Hodně vody, na 2 hrstky cca víc jak litr a vařit bez míchání. Přivedu k varu a ztlumím na minimum a nechám táhnout bez páry a smradu z vaření. A už si nevšímám. Až si vzpomenu, ochutnám, dost osolím a ještě buď vařím nebo jen plamen vypnu a nechám dojít. Na sítu propláchnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.