Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dostal jsem již stáhnutého indického běžce vcelku . Jak ho v kuchyni upravit? Jako kachnu jenom sůl a kmín? Nikde sem nenašel žádný recept? Připravoval již někdo tady? Dík za radu
Pohledejte na netu. Několikrát jsem četla, že jsou vysoce nejedlé. Ale troubou a majoránkou se solí nic pokazit nemůžete. Přikrýt, podlít, na 160°C víc jak hoďku, pak odkrýt a dopéci do barvy.
Vzhledem k tomu, že se živí převážně slimáky a dává se hlavně do zahrad na vyčištění od nich, nechtěla bych ji k jídlu. Promiňte. Myslím, že bude i tuhá a bude vyžadovat pomalé pečení. Na kachnu dávám je sůl a kmín.
Tak at se vám povede.
Osolit,okmínovat a dát do trouby z obou stran zatáhnout do pekáče s rozpuštěným sádlem.Pak podlít troškou vody ,pekáč přikrýt a péct do měkka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.