Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jaké hovězí na polévku

Od: soles47 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den všem kuchtíkům, jaké levné hovězí na polévku mám, prosím, koupit, osvědčil se vám vývar z žebra? Nevím, nevařil jsem nikdy žádný - ale polévky z pytliku, které baštím, jsou prý plné jedů, říkal kamarád... ovšem při dnešních cenách... ale tak snad 1x za týden uvařit (tři hodiny?) pořádný vývar...

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x

Na polévku kupuji hrudí nebo žebro.

 

jm

1x
Za mne -jakekoliv maso s kostí
re4zon
Presne tak. Klihovitejsi klidne i bez kosti.
sgfhsgb

Na vývar teoreticky nepotřebujete ani maso s kostma, samotné kosti stačí.

když já mám rád trochu hovězího masa v tom vývaru :D ... takže u mne MUSÍ být i to maso ... jinak je to jen vývar, a i když třeba chutný, nepochutnám si tak moc jako s kousky masa .

 


0x

Pro mne je nejlepší z žebra, ale vařím minimálně 7 hodin pomalým varem. Za 3 hodiny to bude nic moc. Uvařte klidně víc a zamrazte.

 


0x

Zdravím,

v obchodoch býva už navážené balené mäsko, resp. zmes, s názvom Hovädzie na polievku - býva to kus mäska a zopár špikových kostí. Tak akurát na klasický vývar. Ak chcete, môžete pridat do vývaru aj koreňovú zeleninu - ešte zdravšie a lepšie A sáčkové polievky sú naozaj len pre sporadické, minimálne užívanie, veď si prečítajte to zloženie Glutaman, soľ, umelé príchute a prísady, arómy, farbivá, to naozaj nie je poriadne jedlo.

PS: Môžete vyskúšat striedat aj s kuracím, či čisto zeleninovým vývarom, ak ste najmä na vývary ako ja Tým sa nedá nič pokazit.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]