Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem kuchtíkům, jaké levné hovězí na polévku mám, prosím, koupit, osvědčil se vám vývar z žebra? Nevím, nevařil jsem nikdy žádný - ale polévky z pytliku, které baštím, jsou prý plné jedů, říkal kamarád... ovšem při dnešních cenách... ale tak snad 1x za týden uvařit (tři hodiny?) pořádný vývar...
když já mám rád trochu hovězího masa v tom vývaru :D ... takže u mne MUSÍ být i to maso ... jinak je to jen vývar, a i když třeba chutný, nepochutnám si tak moc jako s kousky masa .
Pro mne je nejlepší z žebra, ale vařím minimálně 7 hodin pomalým varem. Za 3 hodiny to bude nic moc. Uvařte klidně víc a zamrazte.
Zdravím,
v obchodoch býva už navážené balené mäsko, resp. zmes, s názvom Hovädzie na polievku - býva to kus mäska a zopár špikových kostí. Tak akurát na klasický vývar. Ak chcete, môžete pridat do vývaru aj koreňovú zeleninu - ešte zdravšie a lepšie A sáčkové polievky sú naozaj len pre sporadické, minimálne užívanie, veď si prečítajte to zloženie Glutaman, soľ, umelé príchute a prísady, arómy, farbivá, to naozaj nie je poriadne jedlo.
PS: Môžete vyskúšat striedat aj s kuracím, či čisto zeleninovým vývarom, ak ste najmä na vývary ako ja Tým sa nedá nič pokazit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.