Nejste přihlášen/a.
Mám Romadůry a pivo. Nějaký nápad? Chci udělat něco jako pomazánku s trochou piva. Ale na internetu je recept, zalít romadůry pivem a nechat týden při pokojové teplotě. To pak má salmonelozu ne? Jak to děláte vy?
Tak já bych týden nečekala a tu pomazánku si udělala k večeři hned.
Na internetu je jistě i jiná receptura.
Rozmašírovat vidličkou, kápnout trošku piva /zbytek vypijete/ nakrájenou cibulku, trochu měkkého másla, sůl, pepř, sladká mletá paprika, pokud máte radši pálivější posypte chilli.
Nehledejte nic složitého v jednoduchosri je síla.
K tomu rajčátko, čerstvá paprika, okurka.
Romadur i tvarůžky nakládám do kapky piva vždycky. Do šroubovací skleničky naskládám, kápnu trochu piva, zavřu a postavím na linku. Obžas obrátím a zase víkem nahoru vrátím. 2, 3 dny a paráda. Vím, že z Romaduru se pomazánka dělává, ale já tu specifickou chut nechci ničím potačit, jen doplnit cibulkou. Otevřené okno, čerstvý chleb s máslem, Romadur a na kolečka cibuli. Pivečko nebo nějaké prcmáslí a paráda až na půdu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.