Nejste přihlášen/a.
Vážení rádci, máte někdo zkušenosti s nádobím s povrchem Thermolon Endurance? Jde mi hlavně o zodpovězení otázky, zda lze při vaření v těchto nádobách používat kovové nástroje.Předem děkuji za zkušenosti. strejc®
V návodu k pánvičce je psáno, že je povrch mechanicky velmi odolný. Po cca dvouměsíčním používání s vidličkou a krájení nožem zatím OK.
Bohužel, skener nevlastním a ani neschovávám obaly. Pánev jsem kupoval v Německu za 67 euro a je to značka GreenPan New York pr. 24 cm. Kouknul jsem na net a u nás se prodává podobná a s zhruba stejným popisem. panve.heureka.cz/...
Trochu vím o určitých úpravách povrchů kovů,ale s keramikou jsem se nesetkal,pouze u Zeptera.Trochu jsem početl o keramických nožích,tam jde o úpravu povrchu korundovým povlakem,To by asi bylo na nádobí dost drahé.Na hliníku se dá korundový povlak vytvořit snadno elektrolýzou,tak zvaný ELOX povrch.Velmi tvrdý a odolný a relativně levný.Asi by to mohli využívat.
Teď konkrétní nabídka.A máš to docela blízko,
Nádobí Silit, vyráběné ze Silarganu, je bez niklu, na který je alergických osmnáct procent
všech žen ve věku mezi 15 a 34 roky. Navíc je antibakteriální _ omezuje tvorbu
a množení bakterií.
Silargan je z tmavého materiálu, takže hromadí horko mnohem lépe než světlé povrchové
plochy, a je feromagnetický, tedy vhodný pro všechny druhy sporáků.
Silit poskytuje 10 let záruky na trvanlivost povrchové plochy Silargan.
Dalším druhem materiálu, ze kterého se nádobí vyrábí, je e30.
Jde o materiál budoucnosti _ revoluční syntézu oceli a high-tech keramiky.
Má stejné vlastnosti jako Silargan, ovšem Silit na něj poskytuje 30 let záruky.
Varné nádobí z materiálu e30 je robustní a dlouho vydrží.
Varné nádobí Silit se dále vyrábí:
.z ušlechtilé nerezové oceli 18/10,
.z hliníku/hliníkové litiny/mědi,
.z litiny.
Snadné pečení s malým množstvím tuku
Pánve Silit jsou odolné proti přilnutí. Uvaříte na nich ryby, vaječná jídla, moučníky.
Výrobci doporučují zejména pánve Silit se speciálně vyvinutým nepřilnavým povrchem
Silitan _ nic se nezachytí. I pro dietní jídla, která se připravují zcela bez tuku, jsou pánve
Silit ideální.
Pánve mají trojnásobný nepřilnavý povrch a jsou vhodné pro jídla, která se snadno
připalují. Před prvním použitím ji však omyjte horkou vodou a po uschnutí mírně potřete
potravinovým olejem nebo tukem. Výsledek se dostaví.
Ztmavnutí nepřilnavého povlaku je po delším používání normální. Kuchyňské pomůcky
s umělým povrchem jsou pro nepřilnavé pánve Silit zvlášt vhodné. A údržba?
Horká voda a mycí kartáč.
Kde koupíte nádobí Silit?
BODINGER, studio Ostrava
Tyršova 9, 702 00 Ostrava
telefon: 596 113 708
eva.bodingerova@b/...
www.bodinger.cz
Je v tom článku plno reklamních keců,ale něco na tom je.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.