Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Vybrat pánev

Od: wydra® odpovědí: 7 změna:

prosím, máte nekdo pánev z kovovým drzadlem? Na odkazu je typ, ktery jsem si vybrala, ale toho drzadla se bojim, aby nebylo rozpalene.

naradi-profi.cz/...

Pánev potrebuju, ale ne Tescomu! A pouze na plyn. Dekuji!

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


4x

Nabídka pánví je obrovská. Jen si vybrat. Ale ne tu, která má kovové držadlo. Ta je pro specialisty, kteří ji šoupnou i do trouby. Ale v domácnosti je velice nebezpečná. Vlastní zkušenost, když jsem jako hospodyňka, začínala a ve spěchu na držadlo sáhla. Jestli vám mohu poradit, kupte si pánví několik, v různých velikostech. Nemusíte dělat míchaná vejce na velké pánvi a spoustu květáku nemusíte smažit na malé. A také je dobré mít jednu opravdu dobrou, na palačinky a podobné smažení bez tuku. Pánev, mále-li jich několik, nemusí být špičková, stačí, když bude hodně dobrá.


Moc dekuji za tuhle radu! Panev jsem uz koupila, drzdlo NE kovove. profinaradi.com/...

Radila jina pani, ze ona by koupila s tim kovovym, dava pak do trouby treba dopect nejake maso atd. Mne ten kov odrazuje. Jinak panev je kvalitni. Umim s timhle typem nadobi zachazeta mam neprilnave povrchy rada. Staci mi jedna velikost, mam jeste rendlik a malou. Palacinku i na tehle velke udelam.

 

re4zon

2x
Podivejte se na nejake kvalitni panve. Osobne kupuju Ballarini. Neni to spicka, ale za tu cenu velmi dobre, nejaky Globus nebo Tescoma se s tim neda srovnat ani omylem. A kovova drzadla jsou izolovana, takze nejake rozpaleni nehrozi. Za nebezpecne to muze povazovat mozna nekdo, kdo nemel nikdy kvalitni nadobi.

Od Ballarini mam kastrol, ktery se uz neprodava, po takovem jsem touzila a neprohloupila jsem, mam ho hodne rada. To jine nadobi se mi nelibi. Diky za nazor!

 

senior

1x

Vadí chybějicí podrobný popis. Není uvedeno z jakého materiálu je vrchní vrstva, která se bude dotýkat potraviny.

Třeba teflonové pánve nepoužívám 20 let.

Pokud budu jedovatá , tak jsou to stránky ,,profi,, tedy stránky pro profi kuchaře. Mít na sporáku pánev s rozpálenou rukovětí, tak ji každý kuchař mrskne vztekem do koše, jakmile se jednou spálí. V kuchyni není čas si na to brát palčáky.

Ale samozřejmě nevím, když ji nemám.

Za tu cenu by měla být kvalitní.

Já používám pánev z Globusu se silným dnem a mám už jejich druhou. Pohlídám si ji vždycky, když je v akci

akcniceny.cz/...

 

111®

0x

záleží na čem vaříte, pro plyn silné dno, pro indukci také silé dno manetické, pro sklokeramiku stačí polosiné dno aby se nevyfouklo a stejnou pro elktrické plotýnky, a pro krátké a rychlé vaření pánev s tenkým dnem třeba na palačinky...vždy mám teflon nebo jiny nepřilnavý povrch, keramiku jsem ještě neměl...ucho vždy plast...

 


Všem dekuji, panev jsem uz koupila. Moje chyba, ze jsem menapsala, ze potrebuji na plyn. Koupila jsem profi od FISKARS. To je dobra znacka. A panev se mi libi. Treba se hodi i nekomu tady.

profinaradi.com/...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]