Nejste přihlášen/a.
Prosím, jaké je nejlepší struhadlo na zeleninu, ruční. Třeba když chci do jídla nastrouhat jednu mrkev, kousek pórku a třeba trochu tvrdého sýra. Takové, abych si neostrouhala prsty a bylo by to hned po ruce... Ale, aby to opravdu strouhalo!
děkuji
Mám velmi jednoduché krouhadlo,je to plastový výlisek 10 x 30 cm.Po délce je drážkovaný.Na konci se vkládá do vykrojení výlisku destička s nožovvou nerezovou plochou.Lze buď stroukat na drobno,nebo krájet rovným nožem,nebo vlnitým nožem.Pr krájení či strouhání s zelenina vkládá do držáku,který po horní ploše klouzá a je veden drážkami.Pomocí tohoto přípravku za tři hodiny nakrouhám 4 hlávky zelí na nudličky ,při čemž si mohu zvolit i tlouštku nudliček.Dá se nakrouhat mrkvička na plátky 1 mmsilné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.