Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Uvažuji, že bych pořídil popkornovač. Tak se chci zeptat na pár rad.
Pokud někdo máte horkovzdušný, tak se chci zeptat, jestli to nějak nechytá pachy z té rozpálené spirály?(předpokládám, že je tam nějaká spirála, do které fouká větrák horký vzduch na PK).
Docela se mi u toho horkovzdušného líbí, že se nepoužívá olej. Nepřipaluje se to?
Prý je ta chut méně výrazná, kvůli absenci oleje. Je to pravda? Je to významné?
Pokud někdo máte ty, kde se dává i olej, tak se chci zeptat, jestli se to nějak připaluje? Mám pouze zkušenost s tvorbou v hrnci a vím, že jak se to nechá trochu déle po vypukání, tak se tam něco téměř vždy připálí a jde to blbě dolů(dělám v železném hrnci).
Je lepší spíše trochu větší popkornovač, nebo úplně stačí ten nejmenší? O rychlost tvorby mi tak ani nejde.Nepotřebuji mít najednou 10L...
děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.