Nejste přihlášen/a.
Máte nadpis zavařené - tedy nadvakrát zavařené ve sklenici pod víčkem, vydrží jako masová konzerva. Maso se zavařuje nadvakrát, ale znám lidi, kteří projedou jenom jednou půl hodiny na 100 stupňů a ještě jsou tady živí.
Zalité lákem nevydrží, v teple zakyšou.
I buřty Vám nevydrží věčně.
Jen poznámka k tomu "zalité lákem": Dovolím si tvrdit, že utopence i karbanátky zalité uvařeným octovým lákem s přidáním feferonů vydrží v pohodě 1/2 roku, aniž by se kazily. Zase vlastní zkušenost.
"V teple zakyšou". Souhlasím, ovšem čemu říkáte teplo. Podle mého názoru v tomto případě 20°C ještě není "teplo".
Ano, úplně stejně jako ti utopenci (ty utopence?).
@jezevec: Blbost. Mám 3litrovou sklenici utopenců, ze které cca 2 měsíce odebírám a i když nejsou všichni (utopenci) úplně ponoření, nic se neděje a jsou neustále chutní a v pořádku. A takhle to praktikuji již několik let.
@ben: A proč by se rozložily na kaši? Něco podobného se prodává v každém supermarketu a nikdy jsem nezaregistroval, že by ty "karboše" byly rozložené.
Při POKOJOVÉ teplotě? Ona je nechce mít v lednici! Ona se ptá na trvanlivost při POKOJOVÉ TEPLOTĚ !
satam - Vy opravdu kupujete několik měsíců staré karbanátky v nálevu nebo jsou v tom nálevu mnohem kratší dobu? V tom je ten rozdíl (a také karbanátek není kus masa, ale "poslepované částice").
Pak je mi líto tvého metabolismu. Můj žaludek (a žaludky celé rodiny) to snáší naprosto v pohodě.
Ještě nějaké připomínky?
@ben: Tvá otázka je mimo mísu. Nebavíme se o tom, co kupuji nebo nekupuji, ale o tom, zda v kyselém nálevu diskutované potraviny vydrží a jak dlouho. A já popisuji jen své zkušenosti.
Dobrý den, odhaduji, že se karbanátky snad nezkazí, ale rozpadnou se na kaši - několik měsíců je prostě moc a agresivní lák je rozloží. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.