Dobrý den, zakoupil jsem si menší plynový gril Omega 200 v Mountfieldu. Chci se zeptat, zda s tímto grilem máte zkušenosti. Zajímá mě, zda je možné mít puštěný hořák a současně mít zavřený kryt. Předpokládám, že ano. Nedávno, při prvním grilování, se mi stalo, že při pokládání naloženého masa na rošt se ozvala obrovská rána. Předpokládám, že to bylo kvůli tomu, že se dostal olej do hořáku. Je to normální? Nebo musím maso pokládat na rošt při vypnutém hořáku a poté jej zapnout? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.