Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Odstranění cukru z proslazené klikvy?

Od: postcd® odpovědí: 3 změna:

Lze to nějak? Bolí mě z toho zuby a mám jí hodně ke konzumaci.

Napadlo mě to namočit do vody, ale samotná by asi ten cukr z toho nevytáhla?

"Klikva je rod rostlin z čeledi vřesovcovitých. Rod klikva je řazen do rodu brusnice"

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

kepler*

3x

Ale ano, já myslím, že to je jediný způsob: louhovat v teplé vodě, míchat, zcedit. Jak to ale potom bude chutnat, za to neručím.

 


2x

Lžičku do čaje? To by nešlo?

 


0x

Zkusila bych malém množství přikyselit citrónovou štávou, ochutnat, případně nechat i chvíli odležet.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]