Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,myslím,že Váš nápad je docela hodně špatný.Uvědomte si,že štáva z ovoce není voda,ale chemická látka,
(nevím jaké jsou pH),která je schopná reagovat s ostatními látkami.Z toho důvodu jsou lisovací desky vyráběny ze dřeva.
Pokuď máte desku z tvrdého dřeva(dub,buk),stačí po lisování desku řádně umýt vodou a utřít do sucha.Deska se zatáhne
je to v pořádku.Nikdy bych si netahal do potravin další nebezpeč.látky,ono je jich tam takhe dost.
Takže já to nedoporučuji.Kdysi jsem pro zahrádkáře moštoval léta jablka a nikdy nebyl žádný problém.
S pozdravem fero
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.