Nejste přihlášen/a.
Potřebuji mlýnek na maso, na netu jsem viděl mlýnky č. 22, které jsou prý z litiny a pozinkovány. Nevadí ten zinek zdravotně? Nebo jít do klasiky a koupit pocínovaný? O zabíjačkách jsem též dával kroupy do pozinkované vaničky a jsem tu.
Tradiční české mlýnky na maso jsou litinové "Povrchově upravené silnou vrstvou potravinářského cínu"- viz mlynky-porkert.cz/... a dále se tam píše "Mlýnky mají certifikát zdravotní nezávadnosti" ... atd.
Pokud to je český mlýnek. U mlýnků z dovozu ...?
Mlýnky na maso Porkert jsou cínované, takže debata o zinku je trochu mimo
Zinek je jeden z biogenních prvků,naopak při jeho nedostatku může dojít k ochoření. celostnimedicina.cz/...
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.