Nejste přihlášen/a.
Až na to že to je obyčejný odstředivý ostavnovač který je nekvalitní protože špatně chytá štávu,málo lisuje ,je moc štávy v odpadu.Nejvíce lisuje šnekový odstavnovač.Odstředivé odstavnovače jsou nejhorší.
Zdravím,
máme šneka Oscara, i z listové zeleniny to dá, třeba zeler řapikatý a podobně. Jablka taky, ale tam musí jít jabka tvrdší a zatím vždy třeba mrkev . Je taky důležité v jakém pořadí šnekujete suroviny, protože to usnadní odšt´avńování.
Máme ho rok, doporučuji. mimo jiné prý umí i nudle a má ještě nějakou funkci na zmrzku, nebo pyré, má další nádstavce.
Tak z toho jsem využila nadstavec na pyré. Máme stromy meruněk, takže jsem dělala dřeně a šlo to jak po másle. Nudle jsem v tom nezkoušela.
Šnekuji téměř denně a výsledek, který jsem si od toho slibovala se dostavil)) Nepijte to studené, je to vhodnější na vstřebání vitamínů a nastartování metabolismu.
My máme Hurom, mohu jen a jen doporučit. Výtěžnost maximální, schroupe to všechno, na záseky má zpětný chod a třeba mrkev je zřetelně oranžovější a hustší než z toho sekacího odštavňovače. Rozebírání a skládání taky v pohodě, stačí to hned vymýt.
Dnes jsem se díval do časopisu d-test snad říjnového z letošního roku na testy odštavňovačů a oči přecházejí ze spousty informací, něco o nic je i na dtest.cz/... . Stále používáme ruční mlýnek na ovoce, který vypadá jako mlýnek na maso, ale má boční hubičku na stonky a přední vyústění na štávu, například na rybíz, odpeckované višně, atd.. Ale je moderní doba a ruční už asi lidé nechtějí používat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.