Nejste přihlášen/a.
Ví někdo jestli jse dělal nějaký test škodlivosti teflonu v nádobí či pekáčích? I když se chovám k takovému nádobí s teflonem velmi šetrně tak on se nemusí vždy odlepovat po kusech ale po částečkách které oko ani nezahlédne ale potom když jó tak to je už na něm vidět a je pozdě. A proto jak otázka zněla škodí nebo né nebo až za dlouho kdy nás to už ani nenapadne po čem nám je ouvej?
Dělal a nedopadlo/.... Jinak toho teflonu je tam asi tak 20 µm. Takže ono odlupování není moc vidět - pokud to nevezmete drátěnkou.
To zas je blábol, ten odkaz. Jestli někdo smaží při teplotách na povrchu pánve 360°C a vyšších, Tak bych rád viděl, na jakém tuku. I ten nejlepší tuk se rozkládá už při 230°C. Lidičky proboha přemýšlejte o tom, co kdo napíše. Vždyt na pánvi ohřáté na 360°C nejde smažit. A jestliže je v té zprávě obsažen jeden takový zásadní blábol, pak se nedá věřit žádnému slovu z ní. Můžeme se jen dohadovat, k čemu má taková zpráva sloužit.
Dá se nad tím zamyslet, ale pokud kupujete pravé kvalitní teflonové nádobí, tak byste se neměla čeho bát. V některých obchodech prodávají nádobí jako teflonové, ale není to 100% kvalitní. Já mám ověřené pánve z utc.cz/... a nemusím řešit takové otázky. Nádobí od UTC je skvělé a v porovnání s některými pánvemi v kamenných obchodech i o dost levnější. Co se týče odkazu na článek, troufám si podotknout, že je to pouze jedna z dalších "konspiračních teorií"o škodlivosti všeho na lidské zdraví, jelikož dost věcí si v článku protiřečí. Pokud budete mít kvalitní teflon, tak bych byla klidná na Vašem místě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.