Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, týká se to pouze PLYNOVÉHO GRILU! Jaký je lepší si pořídit? Myslím tím, jestli gril na lávové kameny, nebo s techgnologií RBS? To jsou ty hořáky po stranách, patent firmy Campingaz. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji
jetli chcete zdraví tak tento koukněte outdoorchef.cz/...,opravdu super,ve středu je krychtýr,omastek okape,nic se nepřipaluje,akorát maso z uhlí je prostě jiné
Dobrý den,
tenhle gril máme již pátou sezonu a žádný problém (vlastně jeden ano, někdy nestačí velikost plochy - 6 lidí je optimum, 8 maximum, záleží co grilujete). Máme ještě původní typ s keramickými briketami. Co je lepší neporadím, protože s lávovým nemám žádnou zkušenost.
Máte tedy ten s technologií RBS? Tak se chci zeptat, jestli není problém se zkapáváním tuku na spodní mřížku a následně pak s jeho hořením? A také jak často ( nebo jak ) dril čistíte? Děkuji
Dobrý den,
bohužel jse se sem delší dobu nedostal, tak odpovídám až teď. Gril máme RBS, na dolní mřížce jsou keramické brikety, které tuk částečně pohltí a zbytek steče do vody, Za celou dobu s tím nebyl žádný problém.
Ještě k čištění - vždy po víkendu, když se griluje a to pouze horní mřížky mosazným kartáčkem a vylít vodu. Novou vodu až před dalším grilováním. Stečný tuk v grilu nikdy nechytil. Po sezóně důkladná očista celého grilu chemií (z DM) a zazimování. Brikety na začátku sezony nové nebo staré vypálit v ohni mimo gril (hodně to kouří).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.