Nejste přihlášen/a.
Máte, prosím, někdo zkušenosti se samostatně vestavěným grilem (např. Whirlpool AKT 320, atd.)? Je to praktické a užitečné nebo jen další rozmar do kuchyně? Děkuji.
...všichni jsme vyšli z jeskyně, jídlo s příchutí ohně je lepší...
Používáme kontaktní gril, (opéká z dvou stran, dá se i rozložit na větší plochu) nějakých 20 let, 2-3 x do týdne, na maso, chleba, zeleninu, v kuchyni i v átriu. Podle mého názoru je praktičtější používat gril stolní, který jednoduše vytáhnete ze skřínky, když ho potřebujete.Je sice menší, ale skladnější.
Pokud chcete grilovat pro více osob najednou, a častěji, je lepší ten zabudovaný s rozměry cca 30 x 50, (ten Váš dotazovaný).
Pokud máte málo místa v kuchyni a nechcete grilovat často, škoda plochy, kterou Vám zabudovaný gril zabere.
A dá se říci, že i cenový rozdíl je značný.
Zkuste např. bilezbozi.cz/... ,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.