Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zraloci steak - jak se připravuje?

Od: paboz® odpovědí: 10 změna:

prosim ma nekdo zkusenost z pripravou zraloka konkretne zda se da klasicky usmazit jako kapr a zda je po teto uprave pozivatelny.

Jine recepty me nezajimaji na ty bude cas nekdy priste .

 

 

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

lidus*

0x

Ano dá se usmažit jako kapr, jelikož mi jeho maso příjde bez chuti tak před obalením v trojobalu použiji koření na ryby.

maso žraloka nic moc

 

lui*

0x

Podle mě je to nejlepší ryba, jakou jsem kdy jedl. Ano. Usmažit, ale nedělal bych ho obalovaný jako kapra, ale opravdu steak, jen na přírodní způsob, trochu koření, ze štávu udělat trochu omáčky na přelití, mňam. Brambor jako příloha.


ten tvuj zpusob treba prijde na radu priste kdyz uz jsem ustoupil ze to nebude kapr tak proti bramborovemu salatu nikdo u nas nic nema a bez neho 24 je nemyslitelne

dobrak*

Lepší ryba jak CANDÁT není

Tak v tom s tebou zcela a bez výhrad souhlasím.

lui*

Žralok je tučnější maso. Nejsem přesvědčen, že se k němu salát hodí. Nicméně, třeba se pletu. Já bych si ho nedal.

 


0x

Ryby jiný potvory z moře vytažený můžu a mám je fakt rád, ovšem žralok mě nějak nepadnul do chuti. Měl jsem ho na více způsobů a pro mě je to maso prostě takový bez chuti a bez zápachu.

 


0x

"paboz"...... Žraločí steak... Necháme ho rozmrznout ve vodě, ořízneme všechno kolem, / kůže z podkožním tukem/, když se tam kůže s tukem nechá, steak je cítit rybou... Maso se osuší, natře olejem, dám koření na ryby, trochu Dábelského koření, / máme rádi ostré/, necháme v lednici odležet... Stačí 1 hodinu. ...Steaky obalujeme, tak jak jsou naložené, dáme do vajíčka a strouhanky... / Mouku nedáváme./ ...Smažíme jako řízek.
doplněno 20.12.11 22:23:

Přírodní Žraločí steak. ...Základ uděláme stejný. ...Cibulku uděláme na kolečka a dáme na pekáček,... / obyčejnou kulatou cibulku/. ...Maso poskládáme na cibulku... Nahoru přijde pár proužků pórku,5 víc ne, 1 červená paprika, někdy jsem dávala i kukuřici... // Zeleninu dávejte podle toho, co máte rádi... Cibulku na dno a červenou papriku, ta by neměla chybět.//...

Papriku nakrájím na malé proužky. Dáme do vyhřáté trouby, necháme 10 minut, poznáme podle vůně, otočíme vše a necháme 5 min...
Dobrou chut, je to výborné, čisté masíčko.

 


0x

Jasně, že se dá usmažit v trojobalu, jasně, že se dá jíst. Ale než takto, tak si raději usmažím sýr. Bez kostí, bez rybí chuti, bez problémů. :D Ale marné! Pod stromeček patří kapr. Jindy žralok, candát, štika, pstruh nebo já nevím co, Přijde mi to, jako bych do švestkových knedlíků dala pomeranče. Stejný nonsens. Když tradice, tak tradice!

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]