Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak zakonzervovat guláš?

Od: miguellino* odpovědí: 4 změna:

jak zakonzervovat guláš?

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

lidka*

1x

Když mi zbývá guláš nebo jiné jídlo, tak ho klidně zamrazím. Osvědčily se mi krabice od mléka - pěkně se v mrazáku skladují. Odstřihnu vršek, nastřihnu rohy a dovnitř vložím mikrosáček, nandám gulášek a uzavřu sáček. Potom sklopím strany krabice a přes dám gumičku. Označím a napíši i datum. Po rozmrazení pomalu provařím a je to v pohodě.

 

standam*

0x

nebude stacit uvarit, dat do skleni, nechat vychladnout, zavrit a zavarit?!

miguellino*

musí se to dát do sklenic hned po uvaření,vřelé a zavřít.po vychládnutí do lednice,prý to tam má vydržet 2-3 týdny.chci si to tady ověřit,zda je to pravda

standam*

prave, ze mam jinou zkusenost, jedna se o veprove a kureci, ktere si jako spravny cech beru do HR na dovcu

stalo se nam, ze pokud se sklenice po uzavreni jeste nenechala prejet varem bylo maso trochu citit.

ne vzdy, ale od te doby vzdy nechavame jeste sklenice prejet varem

tot ma zkusenost

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]