Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volant z Passata do T4?

Od: doutnak® odpovědí: 3 změna:
Ahoj.Mám starou Caravellu T4 a je v ní ošklivý drolící se volant.Nevěděl by někdo, z čeho by tam pasoval volant? Myslím Golf,Passat atd..Nejde jen o tisícihran,ale o konektory airbagu,který bych chtěl mít samozřejmě funkční.Díky za tipy Caravella je z roku 97..Mám možnost volantu z VW Passat b5,5..Multifunkční..Samozřejmě bych tu multifumkci nevyužil, ale jen mne zajímá,zda to pasuje..a zda by fungoval airbag? DÍKY

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear

0x

U T4 si nejsem jistej. Tam bylo volantů hodně od počátku po konec s multivany.

U těch 5kovejch vím, že je tam systém jako u Fabie, že konektory jsou součástí volantového kroužku a volant je jen zezadu děravej pro konektor kroužku.

Při takových pokusech je ideální google obrázky nebo youtube a hledat videa, kde se volanty sundávají. Třeba k vůli výměně páček nebo airbagu. Stačí napsat replace nebo change to a to a určitě plno videí.

Víc momentálně nepomohu. Málo času, jiné starosti.

Nevadí, zkusím to, díky.

0x

Tisíchran majú volanty z Alhambry do roku 2000, S určitostou tie,kde sa výstražné smerovky zapínajú nad volantom na páčkach. Zapojenie airbagu je rovnaké aké u jedničkovej oktávke z týchto rokov. Inak sú firmy,ktoré sa zaoberajú repasom volantov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]