Nejste přihlášen/a.
záleží na tělesné stavbě, věku, rozpoložení a podobně...já měl běžně ozkoušený 3x11° na 6hodin...ale jestli dá 8x12° tak to je dobrej výpitek...to já bych byl asi mrtvý...a to nejsem žádnej drobek...postupem času zjištuju, že taky stárnu a ty rána jsou čím dál náročnější
Hodně záleží kromě hmotnosti taky na genetické výbavě. Mnoho pivařů se z piva totiž neopije, samozřejmě myšleno tak, že se nemotá, ne že nenadejchá. Proto není problém vypít 15 piv třeba. Samozřejmě ne za dvě hodiny, ale klidně každou hodinu když vylemtá dvě dvanáctky, tak je to taková společenská konzumace jenom.
Dobrý den. 1 pivo / 3 hodiny je pro mě základní počítání. Pokud vím že budu druhý den řídit, musím například v okamžiku dopití třetího kousku mít před nástupem do vozidla 9 hodin. Týká se 10 až 12 stupňů. Je-li "voltáž" vyšší, je pro mě osobně třeba ještě delší perioda než 9 hodin. Po 3 ks bych za 6 hodin před volant nesedl ani v nejmenším. Avšak ano, záleží také zda pijete po večeři (tučné či jen zeleninové), jak dlouho po večeři a zda máte 263 kg nebo 54 kg. Nicméně vždy počítám 4ks=12h, 5ks=15h atd. Samozřejmě se také hodiny snižují pokud už člověk jedl po konci konzumace alkoholu podruhé, potřetí nebo vícekrát. Pak může být 8ks o něco méně než 24h.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.