Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Transporter T4

Od: gulf odpovědí: 2 změna:

Zdravíčko.Chtěl bych poprosit zkušené uživatele vozů VW T4,zda by mi neporadily. Chtěl bych vyměnit plechy z vozu rok 92 na plechy z roku např. rok 96-98.Bylo by to možné?Tedy rozměrově.A co čalounění.Z obyčejného Transportera na Multivan.Motor žačíná brát víc oleje a je hlučný.Je to 2,4D.Tak jsem si myslel,že by bylo lepší vyměnit rovnou celý motor za 2,5 TDI.Ale nevím,co bych vše musel udělat,abych ho mohl zaměnit za vyšší obsah.S tímto vozem nemám moc zkušeností.Jezdil jsem osobákem.Tedy Audinou A6.Ale kvůli práci a nákladovému prostoru,jsem musel přejít na dodávku.Tak bych se chtěl o tom naučit co nejvíce.Poradí někdo?Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

0x

Neviem ako plechy,no motor sa nedá po papierovej stránke vymenit,neprejde STK.Hoci je to len súčiastka,tak sa musí menit za rovnaký diel.

0x
Pokud bys to chtěl mít oficiálně tak na to zapomen jinej typ motoru problém s stk a em

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]