Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obraz na monitoru vzhůru nohama

Od: ivetinka* odpovědí: 9 změna:

Můžete mi prosím poradit jak na monitoru otočím obraz. Dcera si hrála a mám teď obraz vzhůru nohama :-o Mám Win XP. Děkuji za cenné rady.Iva

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Otočení obrazu je ve vlastnostech gafické karty.

hodnocení

0x

Zřejmě vám to udělal z legrace.
Otočení obrazu umožňuje grafická karta a některé specielní programy.
Jděte na Start/Nastavení/Ovládací panely a tam najděte položku nastavení grafické karty ( na př. NVIDA Control panel) a v nastavení karty se nachází možnost otočení obrazu.

ivetinka*
hodnocení

Jsem zkoušela startovl.panelysystémHW a otevřela gaf.kartu a tym to není. Tam se mi objeví: Obecné,podrobnosti, prostředky,ovladač. Zkoušela jsem i z plochy to nějak otočit,ale nejde mi to. Všechno chodí obráceně i ta myš :-o

Iva

ivetinka*
hodnocení

Děkuji velice za radu, opravdu je to v nastavení grafiky. To vám řeknu, že je to b... legrace :)

Hezké svátky.Iva

chabr*

otočte televizi*placni*

tigrine*

Chabr *hej**palec**hej* Pán tomu nasadil korunu! *haha*

tesyk*

Proč tak složitě? Není jednodušší sledovat monitor hlavou dolů?

lm®

Udělejte stojku *smich*

milhaus84*
hodnocení

0x

v panelu kde jsou hodiny by se po rozbalení měla objevit ikonka monitoru (ovladač grafické karty - při převrácení monitoru se tam objeví)- pravým tlačítkem pak ve volbách vrátit zpět nastavení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]