Nejste přihlášen/a.
Zdravím, kdo pozná seriál z mého popisu, tak bych mu chtěl předem poděkovat za název
Jedná se o starší animovaný seriál ve kterém jsou Dinosauři z nějakého muzea co se pak transformují při potřebě na robotické bojovníky. Zná někdo? Děkuji za odpovědi
Také zdravím a posílám pár názvů, tak snad jsem se trefil
DinoCore
Dino Riders
The Mighty Dinosaurs
To sice ani jeden z nich není on, ale díky tomu jak sem vyhledával ty co si sem dal, tak sem našel ten co sem chtěl, takže Děkuji
Hádám, že jde o Dinozaurs(DinoZone). Sice nechápu, jak na to někdo může chtít koukat, ale co už.
je to ono no no z dětství jsem si to pamatoval taky jinak, že to bylo lepší no, když jsem si pak pustil díl teď
jde vidět, že ten mozek dítěte je jiný no a když tehdy ještě nebylo csfd, tak si nevěděl, jako teď, že je to blbost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.