Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznej seriál

Od: dody® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, kdo pozná seriál z mého popisu, tak bych mu chtěl předem poděkovat za název ;)

Jedná se o starší animovaný seriál ve kterém jsou Dinosauři z nějakého muzea co se pak transformují při potřebě na robotické bojovníky. Zná někdo? Děkuji za odpovědi ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

3x

Také zdravím a posílám pár názvů, tak snad jsem se trefil *hi*

DinoCore

Dino Riders

The Mighty Dinosaurs

hodnocení

To sice ani jeden z nich není on, ale díky tomu jak sem vyhledával ty co si sem dal, tak sem našel ten co sem chtěl, takže Děkuji ;)

naihonn*
hodnocení

0x

Hádám, že jde o Dinozaurs(DinoZone). Sice nechápu, jak na to někdo může chtít koukat, ale co už. *smich*

hodnocení

je to ono no *smich* no z dětství jsem si to pamatoval taky jinak, že to bylo lepší no, když jsem si pak pustil díl teď *smich* jde vidět, že ten mozek dítěte je jiný no a když tehdy ještě nebylo csfd, tak si nevěděl, jako teď, že je to blbost *hi**frajer*

naihonn*

Jo, to se někdy stává. Jenom Teletubbies jsou nadčasoví!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]