Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jste vybírali svou přezdívku?

Od: hancule* odpovědí: 56 změna:

Dobrý den,zajímalo by mě,jak jste zvolili,milí rádcové, svá jména nebo přezdívky na tomto portálu - podle čeho jste vybírali? Děkuji za odpovědi.

56 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už zase průzkumničíte :-D Naufrago je ze španělštiny, znamená trosečník. Pochází z písničky, se kterou jsme pracovali v mém prvním kurzu španělštiny. Como un naufrago en el mar quiero encontrar mi sitio, solo encontrar mi sitio = Jako trosečník v moři chci nalézt své místo, pouze nalézt své místo.

hancule*
hodnocení

To je nádherné...děkuji.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já to měl jednoduché, resp. zvolil jsem nick jako vzpomínku na kamaráda. Zdravím!

Jak jste vybírali svou přezdívku?
kaca*

Ahoj Bene,miluju psy,ta fotečka s jazýčkem je prostě paráda! Pořídil sis nového kamaráda?

pt®
hodnocení

0x

A jak jste Vy, vybírala "paspulku"?

hancule*
hodnocení

Dobrý den pt,byla to moje přezdívka ve Skautu.Našila jsem si na rub kalhot paspulku,aby se mi kroj , nekroutil,..tak z toho.Přezdívku jsem přestala používat-a nepoužívám-po záležitosti,která se týkala mojí sestry a nechtěla jsem o tom psát.Pokud si vzpomínáte a víte - dopadlo to dobře pro sestru a po určitých potížích/nečekaných/ i pro mě.Potěšilo mě,že jste si vzpomněla,ale nechme to už tak.Děkuji.

pt®

ale chápejte, že jste tím nadělala zmatky a ne jen v mé hlavě. Pokud je Vaše sestra v pořádku, tak z toho mám vážně radost.

hancule*
hodnocení

Děkuju,sestra Marta je v pořádku,já jsem,bohužel,tolik štěstí zpočátku neměla.Jen myšlenka na to,že nemám děti,které bych tady nechala samotné,byla pro mě útěchou.Těžko se o tom mluví,ještě hůř píše...ale volba to pro mě byla jasná a nelituju,ale s vědomím co se může stát - dnes by to pro mě bylo horší.Nepřeju Vám takové dilema,omlouvám se za případné ,zmatky, -hodně zdraví Vám pt!/jenom douška k tomu,jak jsou lidé zvědaví/asi nejen já/ - u moře se mě naprosto neznámý pán zeptal - od čeho máte tu velkou jizvu?co na to říct./

hodnocení

0x

To jsem se tak jednou potřebovala rychle něčeho zbavit na Nevyhazujto. Byla nutná registrace. Zkoušela jsem pár běžných variant křestního jména, ale vše bylo obsazené. Ke zdrobnělinám typu Andulinečka, Boženčátko atd. mám výhrady. Zkusila jsem nějaké kvítí, česky i latinsky. Opět vše obsazeno. Už naštvaně jsem tam napsala první blbost, která mě napadla. A vida, bimbam se na Nevyhazujto chytlo.

Za krátký čas jsem potřebovala poradit a hledala pomoc zde. S výběrem jména jsem se už nezdržovala. Vždyť se jen zeptám a pak nejspíš sbohem, poradno. Ale zůstala jsem. Dnes bych se zřejmě pokoušela o nick typu KArlaLImberskáNApajedla (kalina), VLaďkaTAjovskáVAmberk (vltava). Vidím, že podobných zkratek je zde mnoho.

sebod*

hancule. Moje dcera měla jako dospívající velice vážnou dopravné nehodu. Má po sobě tolik jizev a stehů, že to snad ani nejde spočítat (jednou jsme se o to pokoušeli a skončili jsme u čísla převyšujícího jedno sto). Její noha od kyčle až k patě, její celá ruka, břicho, vypadají, jako když projela nějakým sekáčkem. A co říká zvědavcům? No, že se na širém moři střetla se žralokem ;). Zatím jí to všichni uvěřili *smich*

hodnocení

0x

Já jsem se jednou nějak těžce vlekla do schodů a říkala si: "No, však jsi babka. Co už?!"A už jsem u toho zůstala, jen jsem k tomu přidala z OV. Tedy z Ostravy. Jsem lokální patriot. :-D

doplněno 12.07.16 18:51:

poradte.cz/...

Kdopak ví, co se stalo s Hella? Víte to někdo?

venkov4ever*
hodnocení

0x

Nesnáším větší města, hlavně stolici, kde jsem strávil mnoho úmorných let. Ostatně, pozorně poslouchejte. *slunce*

asd1
hodnocení

0x

asd se rychle píše a 1 je lenost přihlašovat se pač asd bez přihlášení neprojde ;) Klidně to mohlo být lkj, fdsa nebo tak něco.

eulalie*
hodnocení

0x

Eulálie Čubíková ze Zvonokos. Asi jsem to zrovna četla a to zvláštní jméno mi ulpělo v paměti.

doplněno 13.07.16 09:11:

Bene, Lálie z EU ...? *smich* To se tedy povedlo...

ben®

Dobrý den, a vidíte. Já jsem to vždy četl jako EUlalie - tedy, jako Lálie z EU . Zdravím!

doplněno 13.07.16 09:19:

eulalie - no, a proč ne? Jste prostě zastánce Evropské unie a máte to v nicku .

hodnocení

0x

Já použila přezdívku z dětství, jsem Markéta, ale vyrůstala jsem mezi klukama a abych mezi ně lépe zapadla, říkali mi Marečku.

doplněno 13.07.16 08:47:

humbucker® děkuji za přání:)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Tak já to mám výživný. Kytarovej snímač z elektriky. Asi, že jsem se malinko spíše omylem kolem muziky motal. Je to dávno. V minulým století i tisíciletí.

Markétko, hezké prožití svátku. Dnes nebo už zítra?

sonyboj*

Hele, je dobrý, že sis zvolil zrovna tenhle typ snímače. Humbucker je v pohodě. Horší by byl singel. To by ti mohla manželka docela zazlívat *smich*

humbucker*

Ahoj.

Já jsem to spáchal už zase jako svobodný. Jen je to trochu dlouhý. Ještě, že se to nemusí tak často vypisovat, nebo pomůže nápověda. Už mě taky někdo nazval Hambáč. Nevadí mi to. Ahoj.

hodnocení

0x

Špatným vyplněním registrace.Bohužel:-D A už s tím nejde nic udělat.

hodnocení

0x

V dětství mi nějaký čas kluci říkali prskavka. Ne, nezářila jsem, špatně jsem vyslovovala sykavky. Pak jsem to po logopedické výuce zvládla a přezdívka vyšuměla.

Na táborech, kam jsem jezdila 10 let pracovat, mi říkali Úča. Bylo to krátké, byla jsem uč. MŠ, ostatní většinou teprve študáci, měli život před sebou. No a já už byla úča.

A ta baba Jaga? Nešlo mi žádné jméno. Všechno, co jsem chtěla, bylo už obsazeno. Tak jsem se naštvala a ťukla tam tu babu. A ejhle, podařilo se, babu Jagu nikdo nechtěl. :-D Navíc - mám ji v pohádce hrozně ráda, je to pěkná potvora, no, jako já. A taky už není nejmladší - no, jako já.

I když jsem ji chtěla změnit, nejde to. A tak jsem si na ni zvykla, patří ke mně a já k ní. Co na tom? Každý není Zlatovláska, Jasněnka, Kočička, ...atd., musí být někdo i pořádná baba. No a to jsem já! *palec*Jaga.

Bábinko, proč já mám stále podezření, že ty jsi ta moje víla?
Taky uč. MŠ(kdysi a dlouho,38 let) taky už ne nejmladší (v současnosti), taky potvora(občas ale furt).
Jinak měl jsem kdysi bujný plnovous, dost vlasů, už jen včely do nich. Prostě hejkal.

hodnocení

0x

login z pracovního PC - hlava si víc nepamatuje...

Např. heslo mám do PC a dalších 6ti aplikací shodné - když jedna potřebuje změnit po 3 měsících, měním rovnou všechny, protože bych si je nepamatoval*smich*

hodnocení

0x

Moje přezdívka - s diakritikou Quenťoš - vznikla za mých VŠ studií, a to velmi "duchaplně" - pokřtili mě tak při pitce v hospodě kamarádi z koleje. Prý podle Quentina (Tarantina). Když jsem se ptal proč, krčili rameny: "Nevim, prostě se to na tebe hodí." *smich* Od té doby mi jinak neřeknou a všelijakých portálech a fórech mám alespoň ulehčené vymýšlení přezdívky, jen jednou se stalo, že již byla obsazená, tak jsem si k ní přidal H (aby se poslední dvojhláska četla jako Š)...

hodnocení

0x

ahoj, mám vnučku Markétku a říkáme jí maky, mám jikstotu, že toto heslo nezapomenu *klik*

hodnocení

0x

Můj 1. manžel mi říkal Blešku, jenomže v začátcích mého yápasení s počítačem, chtěl tento po mně vytrvale přihlášení a když jsem tam dala blesek, tak mi odpověděl, že už "existuju" a já nevěděla kudy z toho ven. Tak jsem, v němém zoufalství, předělala Bleška na Blešíka a bylo dobře. Jinak tato otázka mně taky mnohokrát napadla a tak mně potěšila.

jasonspezza
hodnocení

0x
Podle oblíbeného kanadského hokejisty který je úřadující mistr světa kdy ve finále v Moskvě nedal šanci finsku a úplně je tým Canada vygumoval.

sonyboj*
hodnocení

0x

První blbost, která mi přišla na mysl - Sonyboy, ale počeštil jsem si to na Sonyboj *smich*

balzerka
hodnocení

0x

Kamarádka mi řekla, že jsem jí vždycky připomínala herečku Elišku Balzerovou. Mně to tedy tak nepřipadá, možná hodně zamlada. Teď po 50 letech jsem spíš jak Daniela Kolářová střihnutá Martou Vančurovou.

bublanina*

Vynikající výběr, už jen tím jste mi sympatická, všechno jsou to milé dámy,:) ovšem nejraději mám právě Martu Vančurovou. Škoda jen, že tak málo hraje.:(

hodnocení

0x

Jetro je tchán Mojžíše, tj. otec Mojžíšovy manželky Cipory :)

(a většinu mých odpovědí tady mi beztak napovídá Abby :) )

hodnocení

0x

Ildikó je maďarské (ženské) jméno, které se mi vždycky hodně líbilo. Tak jsem si ho trochu počeštila.

hodnocení

0x

V dětství malá hvězdářka, vždycky když potřebuju nějaký nick, heslo, mail, tak sáhnu do nepřeberné zásoby hvězd. Vždycky mi nějaká vytane na mysli:)

Albireo je Beta Cygni - hlava Labutě

cs.wikipedia.org/...

pinkbunny*
hodnocení

0x

Podle mého růžového vibrátoru *hi*

kaca*
20.07.16 16:31

Super!*smich*

hodnocení

0x

Nevybíral jsem. Dostal jsem přiděleno *smich*.

kaca*
hodnocení

0x

Káča je moje jméno,tady bez tý diakritiky kaca.

Káčo a podle čeho jste volila přezdívku "hancule"?

doplněno 20.07.16 19:36:

:-D

jh®

Přece podle toho, že tehdy se jmenovala Hanna, ty dvě "n" nejsou překlep. :-D

doplněno 20.07.16 19:50:

babkazov: no co se dá na to odpovědět? *nevi* Mně už to nepřijde ani k smíchu...

pt®

Holky, to víte, někdo je fakt "Káča"...:-D

Není to k smíchu, paní je asi opravdu nemocná... *vezen*

hodnocení

0x

Mám,či různě po internetu používám dva nicky - Diesel či foneticky Dýzl .Původně jsem chtěl použít svou dosaženou hodnost-kapitán ( a to je porůznu můj druhý) -ale nějak taky nešlo tak přišel na řadu motor v mém tehdejším peugeotu 405- DIESEL.

nikdo*
hodnocení

0x

Občas si tak připadám. Hlavně při jednání na úřadech.

ovczaak*
hodnocení

0x

já ji zdědil po otci,je to zkrácené příjmení. původně to byl ovčák,ale na netu bylo obsazeno,volná byla tato varianta...a avatar má stejný účes...

hodnocení

0x

Nechal jsem si to vylosovat počítačem.

joudic*
hodnocení

0x

neco jsem placl, co mi prislo v tu chvili srandovni :)

sebod*

inžinýrko. Tak jsem koukla na ten Tvůj starý odkaz. Jejky, jejky...tam byla ještě sestava *palec*. Hopík, Mařenka...

jojo, to byly časy... *slunce*

hop®

Sebodko, o mrtvých jen dobře, třeba ještě žijou ! :-D

pt®

Ahoj, Hope, Jak se máš kluku jeden?...:)

patronka*

Ahoj Hope, já si všimla, že občas nahlédneš a nějak jsi se odmlčel. Chybíš mi, nemám se s kým dohadovat. Zdraví patronka. *smich*

klera*
hodnocení

0x
Já jsem na základní škole milovala s kamarádkou jeden fantasy svět, kde existovali draci. Samy jsme si vymyslely svoje vlastní draky, namalovaly je a pojmenovaly...no a moje dračice se jmenovala Kléra.
Později se z toho stala moje přezdívka na internetu. :)

72mona3*
hodnocení

0x
Tak to tedy také prozradím...
Monika. Tak jsem se prý měla jmenovat. Taky mi kdosi řekl, že se usmívám jak Mona Lisa. :)
susenka

já proto,že papám ráda sladký,hlavně sušenky,takže vím že tuhle přezdívku rozhodně nezapomenu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]