Má někdo z vás nějaké zkušenosti s diamantovou vodou? Nejde mi o její popis a rozebírání co to je, nebo odkaz na nějaké www. stránky, ale hlavně o vlastní zkušenosti či názory na ni.
DIAMANTOVOU VODU - pijeme asi dva roky. Zkušenosti jen ty nejlepší. Asi před 2 měsíci jsem se seznámil s panem Hlinkou, a od té doby pijeme MIX4 . Voda působí okamžitě. Obnovuje funkce čaker. Je to na dlouhé povídání - více na obchudek.blog.cz/... Podrobněji na stránce: omlazeni.googlepages.com/... Kdo má výrazné problémy ten ať zkusí bioaktivovanou vodu
jaja28*
No alespoň jeden človíček co se ozval. Já ještě nejsem pevně rozhodnutá, zda ji budu pít, ale rozhodně ji chci vyzkoušet na kytičkách. Prý pak velice dobře rostou a hlavně krásně kvetou. Tak zkusím a uvidím. Díky za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.