Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co bude až tady nebude Dáeš?

Od: h4ever® odpovědí: 16 změna:

Pojďme si trochu zafantazírovat. Dovedete si představit jak bude vypadat svět, až bude poražen Dáeš? Jestli bude poražen? Jak dlouho myslíte že to bude trvat? Čím bude svět jiný?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

tak bude neco jineho

hm*
hodnocení

0x

Co je "Dáeš"?

joudic*

nekdo cetl na wc zpravy a chtel se pochlubit novym vyrazem :)

pohanka*

IS, ISIL.

Název ,,Islámský stát,, vadí kvůli slovu stát, protože to žádný stát není, je to matoucí.

No, ČR taky není zas tak moc státem.

Měnu mu generují cizí banky,

85% zákonů dostává shora,

hranice má jen na mapě,

o obyvatelích na svém území rozhodovat nesmí,

armádu nemá, místo ní platí expediční sbor hájící zájmy nepřátel ...

pohanka*

Ra - Vy musíte být vždycky v opozici, i když máte v něčem pravdu.

Stát musí být uznán v mezinárodním právu.

To, jak to funguje, je už věc jiná. Jinak já jsem hlasovala proti vstupu do EU a volila jsem menší zlo /čecha/ p. Zemana a jsem ráda, že to vyhrál.

hodnocení

Nebavíme se o státu, ale o odpadu. Dáeš.

Jaký odpad? Oni budují království Boží na Zemi. Co víc může člověk dělat?

ohneta*

Škoda že nelze dát bod za ty první dvě věty.

hm*

Aha, takže jiné označení IS? No, on asi nikdy úplně poražen (tj. zlikvidován) nebude. Není to tak dlouho, co byla "celosvětovou hrozbou" a.l-k_a_j.d.a. Takže očekávám podobnou budoucnost.

hodnocení

Doporučuji aby si to našli sami. Evropské označení nemám rád z toho důvodu, že to funguje jako propaganda pro islamisty. Dášeš je dvojsmysl, je to urážka. Myslím že arabsky to znamená něco jako odpad(ky).

hodnocení

0x

Já se nebojím. Američané nám vyrobí zas jiné svinstvo ...

2kedar*
06.12.15 18:59

*haha* Bezwa.! *palec*

hodnocení

0x

Chtělo by to navštívit Renarkon.

hodnocení

0x

IS může být dočasně oslaben, ale nemůže být poražen. Rozhodně ne vojensky. IS je nadějí pro miliony muslimů. To není, jako když si někdo u nás přeje návrat monarchie a je ochoten tomu věnovat nějaký čas a energii. Oni jsou ochotni pro svoji naději a víru zemřít. A jakou mají nyní alternativu? Odejít do Evropy a být zde lůzou. Odejít do Evropy a mstít se. Zůstat doma a žít v trvalém chaosu a bídě. A nebo konečně vybudovat vlastní Islámský stát. Já bych na jejich místě neváhal.

Jediná šance je nabídnout jim lákavější a jistější alternativu, tedy funkční a relativně bezpečný a bohatý stát. Jenže ten stav tam byl a Američanům zjevně nevyhovoval. :(

sonyboj*
hodnocení

0x

Když to tak dopadne, popadnu kalašnikov, opásám se nestabilnimi výbušninami a za křiku ANÁL AGBAR vtrhnu do jejich turistické metropole :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]