Jidelnicek - alergie na mleko

Autor: kit® Datum: 08.12.11 08:51 odpovědí: 4

Dobrý deň,

rada by som sa spytala na radu čo jesť pri alergií na mleko. Mám 28 a alergiu mi zistili až nedavno. Bohuzial vacsina clankov rozobera jedalnicek pre male deti, rady co jest pre dospelych som ale nenasla Mate niekto s týmto skusenosti a mohli by ste poradit co jete, po pripade i kde to zohnat Vopred ďakujem.

Upozornění
Tato otázka je 168 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: sargo®
Datum: 08.12.11 08:59
Předmět: RE: Jidelnicek - alergie na mleko 

Vzato kolem a kolem, ono je to stejné pro dospělé i pro děti A stejně u dětí i u vás je nutno dohnat vápník a tyhle věci náhradními potravinami. Též zjistit, v čem všem ve skutečnosti je mléko (ve všem).

Jestli vám vadí laktóza, velmi dobré zkušenosti mám tady: http://www.diety.vltava2000.cz/store/ i to vozí domů, brala jsem chvíli pár věcí pro kamarádku, než jí z toho dítko vyrostlo.

Autor: sekolas®
Datum: 08.12.11 10:45

Na Černém Mostě, je prodejna, kde je veliké množství výběru jídla, jak hotového tak polotovar, suroviny na dietu Laktoza, Lepková. Dostane tam i různé návody.

Autor: jabraka®
Datum: 08.12.11 16:00

Pokud je příčinou alergie laktoza - mléčný cukr - tu neobsahují kysané nápoje ,jogurty a další výrobky z kysaného mléka a tvarohu.Všechny jsou zdrojem kýženého vápníku.

JABRAKA

Autor: sargo®
Datum: 08.12.11 18:18

Pozor na to, i ty jogurty a tak obsahují laktózu - i když výrazně méně. Nejlépe je na tom asi tvrdý sýr. Záleží na tom, jak je ta alergie silná. A jestli je vůbec na laktózu, to nám holt paní nedodala

Docela pěkný článek: http://www.proalergiky.cz/tema/6/

Poslední otázky v rubrice Volná diskuze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků