Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat staré kazety?

Od: svatoslav odpovědí: 9 změna:

Zdravím, jsem uživatelem AUKRA, Sbazaru i serveru Bazoš.cz, kde čile obchoduji - coby sběratel orig. MC - hudba ČSSR. Je ještě nějaká další platforma, určená nám, takto orientovaným?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je ještě auktiva.cz/... ale nejsem si jistá, jsou tam sběratelé, ale je to tam mrtvé..

Jestli máte Fb, zkuste se přidat sem facebook.com/... koukala jsem, že je tam správcem Petr Tex, toho určitě znáte i z Aukra. Tam se můžete přidat a dát si poptávku.

Tady jsou také nějaké kazety primabazar.cz/...

doplněno 24.10.20 19:54:

Ještě to můžete prohlédnout zde, ale tenhle web mi taky přijde mrtvý newauction.cz/...

doplněno 24.10.20 21:12:

@diesel, to nevím, ale myslím, že ne. Na odklepnuto mi ale vylezl odkaz, že nové startuje 1.1.2021 odklepnuto.cz/...

Kolego -auktiva to je nástupce odklepnuto?

Já že to má skoro stejný vzhled,i když jsme toto opustil před?hooodně roky.Děkuji!

hodnocení

0x
Kazety nevím, ale vždycky najdu hromadu LP desek u kontejnerů...:) Možná bych zkusil oslovit sběrné dvory, tam se najde pokladů:) Tím nechci Vaši zálibu nějak znevažovat, ti vůbec.

Při tom jak je nutné zacházet s gramodeskami (a jak je mnozí střežili jak oko v hlavě), si neumím představit přehrávání na solidním zařízení. Starými neznámými deskami, můžete zničit přenosku, nebo aspoň hrot.

jabraka*
hodnocení

0x

sám vlastním stovky kazet.Ovšem se starými kazetami jsou problémy.Je to dost náchylné zboží díky snadné poškoditelnosti nosiče-pásky i vlastní mechanikyJá jsem v daleké minulosti nahrával na kazety počítačové programy pro SINCLEAR minipočítač,dnes jsem je uložil do sklepa,využití pro ně nevidím.Pro kvalitní nahrávku hudby už to není vhodné medium.

Pokud bych chtěl na kazety nahrávat hudbu,řešil bych to předevčím vměnou nosiče - MGF pásky.původní pásky už nemohou konkurovat diskum nebo počítačovým nahrávkám.I řada diskdžokejů,které znám už celou produkci řeší z harddisk nahrávek.

JABRAKA

berger*
Myslím,že "sběratel orig. MC - hudba ČSSR" neřeší programy pro sinclair a nechce nahrávat hudbu. Bude asi jiná liga,ne? Takže,pokud máte originál nahrané kazety,nabídněte mu je. Stovky domácích kopií jsou o ničem...*smich*

olinl
hodnocení

0x

Po bazarech se toho válí spoustu (i DVD).

hanas
hodnocení

0x
Dobrý den, narazila jsem na váš dotaz, po taťkovi vyklízíme MC a VHS kazety, kdyby byl zájem, kontaktujte mě na e-mail. Děkuji Hana S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]