Nejste přihlášen/a.
Trička Poradte.cz úspěšně docházejí (musím konečně upravit formulář pro odesílání požadavků) a na mě je vybrat cestu kudy dál. Chtěl bych zkusit pro změnu sítotisk místo výšivky a moci tak popustit uzdu písmenům. Takže se nabízí otázka, co tam nechat napsat popř. nakreslit?
Jaký text popř jaký obrázek byste snesli na tričku, mikině, bundě, tak aby to ukázalo na Poradte.cz a přitom jste se nemuseli stydět v tom vyjít na ulici?
Barmani v práci rádi nosí trička "JSEM TVŮJ BARMAN", ale nedokáži si představit, že bych šel po ulici s tričkem "JSEM TVŮJ PORADCE", asi bych jej raději nechal doma na spaní nebo pod druhou bundou. Tomu všemu se chci vyhnout.
Můžete navrhnout i barvu... modrá není dogma.
Díky předem všem za myšlenky, účast v této diskuzi je takřka povinná! a proto je otázka v rubrice Společnost, aby šlo ocenit dobré nápady!
Čím dříve to zvládneme, tím dříve se dostanete k mikinám a novým tričkům
Vzhledem k cetnosti vyskytu jednotlivych typu otazek bych doporucoval obrazek nejakeho pandulaka, kterej ma na sobe frak, v jednej ruce drzi krumpac, v druhe nejaky srolovany vykres, pred nim lezi motorovka, kolem jsou kyticky a stromecky, za nim polorozpadly dum s autem a ma nalakovane gelove nehty - z toho duvodu by byl lepsi holcici pandulak. Nebo neco na ten zpusob.
A nad tim do oblouku jednoduchy napis Poradte.cz
1. Portrét Einsteina a pod tím poraďte.cz
2. Text: "Rada! Dotaz Poradte Dotaz? Rada Dotaz!?" atd. atp. a pod tím poradte.cz
3. To samé jako u 2, ale text by nebyl v řádku, ale šikmo přes sebe nebo v nějakém obrazci. Pod tím poradte.cz
4. Spoustu otazníků (barevných?) a pod tím poradte.cz
5. Na přední straně jeden velký otazník a na zádech poradte.cz
6. Text: Tvoje poslední šance - poradte.cz
Já bych řekl, že u trička na zahradu je to jedno.
A upřímně: skoro si nedovedu představit na koleně udělané tričko s nápisem, které bych si nestyděl vzít na sebe mezi lidi...
videl si treba batykovany tricka? Tomu se skoro da rikat i umeni. Nebo nejaky vysivky. Vetsinou veci udelany na kolene maji mnohem vetsi kvalitu, nez 95% vsech ostatnich made in somewhere in Asia..
no, na koleně zrovna dělané nejsou... šít fakt neumím a vyšívat už vůbec ne, ale spokojený jsem s nimi úplně nebyl. Proto hledám novou cestu. Katuálně hledám grafika, který by připravil podklad, ale musíme mu ukázat cestu co tam budeme zhruba chtít a ztvárnění už zvládne.
Právě jsem dostal hlášku, že dostanu penízky z dávno promarněného mého projektu, takže můžeme něco zafinancovat
Chodící levná reklama.To beru v tom to oboru pracuji,ale beru 100Kč na hodinu.Já bych brala ten obrázek co mám zde a barva červená,žlutá,ale pánové určitě budou chtít jinou.Jsem první co dostanu
první jsi, ale zadání nebylo splněno až na barvu... kdyby měl mít každý na tričku jiný obrázek nebo i nápis, tak to můžeme rovnou zabalit
no, ten slogan nemá být bůh ví jak velký, jestli to chápeš jako chodící reklama, tak smůla... chápu, nenutím. No co, na trička, mikiny a bundy se můžeme rovnou vykašlat... stačí říct.
nahodou, ja mam jedno tricko z pctuningu a celkem se mi libi a ani se nestydim si ho vzit na sebe v Praze. Jasne, ze je to reklama, protoze to ukazujes na verejnosti, ale pokud se beres jako chodici reklama, tak to radsi nenos, protoze tyhle veci pro tebe v tomto pripade nejsou
tady jde spis o reprezentaci, ze s tim serverem mas neco spolecnyho, znas tam lidi a ses rada, ze je znas (jinak bys ty veci ani nechtela) a pokud to tricko, ci mikina bude jeste pekna s rozumnym napisem, tak vubec nevidim problem..
na Pctuning chodím, jejich trička by mě zajímala. Můžeš ho vyfotit a ukázat nám ho? Nebo je na netu?
to tricko mam doma (v praze) ale v cr budu az v lednu, zkusim to najit to tricko. Je to jednoduchy, ale pekny..
Jo jinak mne se libi cerny trika, mikiny...
Jeden muj skromnej navrh:
Ttreba leva cast s logem Poradte.cz a nejaky motto jako napr. "S nami rozstipnete kazdy orisek" Nebo tak neco..
A kolem tohoto motta nekde (nahore, dole, nevim co by bylo vizualne lepsi) obrazek ty krasny sekery, co tu byla jako cena jak rozsekava vlaskej orisek. nebo tak neco.. Jenom jsem tu sdelil svuj navrh, tak to mam za sebou a povinnost jsem splnil.. :D
Dokud tam bude neco neutralniho, jako Poradte.cz, Ja vim vse a co Ty, a pod. a k tomu ruzne obrazky (Pat a Mat je sice dobrej napad, ale urcite se na ne vztahuje copyright)... tak to vsechno je OK. Vtipny a vystizny.
Ale ve chvili. kdy tam bude Nevis si rady, klikni na..., podivej se na... a pod. Tak to uz je fakt chodici reklama jak vysita. To uz bych si na sebe nevzal.
To tricko by melo zaujmout, dat o sobe vedet, ze je z Poradte.cz, ale aby tam bylo neco ve smyslu Nastivte stranky poradte.cz... to uz se mi zda moc.
doplněno 13.11.08 13:05:Jsem pro neco ve stylu tricek z Trnky-Brnky. Tedy pro jakousi nadsazku. Je to sranda. To nemuze nikoho urazit.
přesně tak, v tvém popisovaném příkladu navštivte www - no fuj, to bych se ani neodvážil někomu posílat. Nezapomeň, že já to tričko taky chci a chci aby bylo hezké, kvalitní a pokud možno s nápadem
Tak se jdu dobrovolně ztrapnit Žárovka, ve které je namalovaný nějaký člověk,třebas s rukama zapřenýma do stěn žárovky(nebo se drží za hlavu), nad obrázkem je napsáno GOOD IDEA?! (podle tvého vystaveného vzoru by Ti zřejmě anglina nevadila), a pod žárovkou nějakým menším ale čitelným písmem poradte.cz.
co takhle něco mladistvě psychotického a zároveň milého? Mě by se to líbilo, sice věk pokulhává... co vy na to? Špatný směr? viz obrázek
To je ale téma spíš ekologické... :D
doplněno 14.11.08 08:41:Nosil bys to?
nejde o téma, jde o styl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.