Nejste přihlášen/a.
Kvetou podle toho, jak se o ně staráte. Někomu krátce a někomu celé léto...já je mám na oknech na jaře a pak je roznesu po zahradě, rozestavím truhlíky a kvetou a dělají parádu ještě minimálně dva měsíce. Často se mi vysemení a druhý rok na jaře vydloubávám a sázím znovu . Je to velmi vděčná a krásná kytička ...Na okna dám v květnu surfinky, či muškáty. Tak ať se Vám daří v pěstování
.
Babko, hodně dlouho. Ty moje fotky které jsem vložila jsou z oken souseda a i je tam dali někdy v březnu a pořád jsou tam a stále kvetou. A jelikož vím že oni na nějaké zalévání moc nejsou, tak ty macešky jsou opravdu vděčné kytičky. Já si je příští jaro určitě koupím také, protože teď na vlastní oči vidím jak jsou krásné a jak dlouho stále kvetou. Dokonce si kvůli nim určitě koupím i zvlášť truhlíky, protože to udělám jak radí "atrama".
Drobnokvěté macešky celé léto nemám, protože v červnu již nejsou tak krásné, vytahují se a polehají i před dostatek slunce a přihnojení, nejdříve jsou nádherné a pak už nic moc. Když se mi pak nelíbí, píchnu je někam tř. pod strom spíše do polostínu a místo nich dám jinou parádu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.