Sekání trávníku v prosinci

Autor: hbikerd® Datum: 10.12.11 14:07 odpovědí: 5

Mám asi hlopý dotaz, ale dá se ještě teď v prosinci posekat trávník?

Upozornění
Tato otázka je 166 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: strejc®
Datum: 10.12.11 14:19
Předmět: RE: Sekání trávníku v prosinci 

Pokud je to nutné, určitě posekat! Sekal jsem před pár dny také... Zabráníte tím vzniku tzv. sněžné plísně.

Ohodnoceno: 2x

Autor: solenza®
Datum: 10.12.11 14:22

Pokud není na trávníku sníh, tak ano. Spíše bych ale doporučil provzdušnit trávník hráběmi, aby se odstranila stará suchá tráva, mech a nezvyšovalo se riziko travní plísně během zimy. Jestli ale bude málo mrznout a pod sněhem mokro, tak se jí stejně nevyhneme, jako v poslední zimě.

Autor: bruk600®
Datum: 10.12.11 15:38

Já taky naposled sekám po opadu listí (koncem listopadu/začátkem prosince), protože pak nemusím hrabat. Ovšem od líných sousedů mi stejně stále přilétá listí.

Autor: hbikerd®
Datum: 10.12.11 15:44

Super díky moc,jdu na to

Autor: viky®
Datum: 10.12.11 15:45

Venku je teplo, vlhko, prší, padá ze stromů zbytky listí. Tráva roste, sice ne hodně, ale roste. Když nebude sníh, tak ještě jednou se bude sekat tráva a sbírat listí, uklízet zahrada. Sekačka to dělá perfektně, musí mít ale průvodce.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků