Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat Windows před novou instalací

Od: ozzy* odpovědí: 4 změna:

mam dotaz potrebuju si přeinstalovat windows a jak mam si vyčistit počitač zalohy mam udelane a jak odinstaluju celej win

abych ho tam nemel dvakrat uz jsem to delal a stalo se to ze jsem dal uplna instalace os a po startu adoinstalovani vseho jsem nachazel v program fille stare ikony nebo časti prog popripade her z první instalace dik za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

2x

Dobrý den,

musíte disk naformátovat. Vložte isntalační cd do cd-rom a restartujte PC pokud mate nastaveno automaticke botovani z cd (vecinou je zapnute ,pokud se po restartu PC zapne pc normalne dete do biosu a prepnete bot na cd) dale uz pokracujte podle pokinu ,pokud ste to ale nikdy nedelal doporucuju to prenechat nekomu zkusenejsimu.

Hezký den >>NutT<<

ozzy*
hodnocení

to jsem uz delal přeformatovat disk ale ja myslel ze windows by mel fungovat jako jine programy ze se musi instalovat a ne formatovat ale pokud to tak ma byt jo a este kdž jsem to delal poprve me nešel naformatovat puvodni disk h tet to mam na c,i tak moc diky za rady dik ozzy

Formátovat se to musí v průběhu instalace windows; samo se tě to zeptá. Nelze naformátovat diskový oddíl, ze kterého je operační systém spuštěn tedy při spuštěném operačním systému nenaformátuješ diskový oddíl ze kterého Windows právě běží.

tomh*

Vložte instalační CD Windows do mechaniky a nabootojte z něj..to znamená, že zrestartujete PC a poté zmáčknete určité tlačítko, kdy každý to má jiné. Já třeba Delete. Poté postupujte dle instrukcí...staré Windows přeinstalujete novými, kdy se ty staré pomocí instalatoru smažou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]