Nejste přihlášen/a.
mam dotaz potrebuju si přeinstalovat windows a jak mam si vyčistit počitač zalohy mam udelane a jak odinstaluju celej win
abych ho tam nemel dvakrat uz jsem to delal a stalo se to ze jsem dal uplna instalace os a po startu adoinstalovani vseho jsem nachazel v program fille stare ikony nebo časti prog popripade her z první instalace dik za radu
Dobrý den,
musíte disk naformátovat. Vložte isntalační cd do cd-rom a restartujte PC pokud mate nastaveno automaticke botovani z cd (vecinou je zapnute ,pokud se po restartu PC zapne pc normalne dete do biosu a prepnete bot na cd) dale uz pokracujte podle pokinu ,pokud ste to ale nikdy nedelal doporucuju to prenechat nekomu zkusenejsimu.
Hezký den >>NutT<<
to jsem uz delal přeformatovat disk ale ja myslel ze windows by mel fungovat jako jine programy ze se musi instalovat a ne formatovat ale pokud to tak ma byt jo a este kdž jsem to delal poprve me nešel naformatovat puvodni disk h tet to mam na c,i tak moc diky za rady dik ozzy
Formátovat se to musí v průběhu instalace windows; samo se tě to zeptá. Nelze naformátovat diskový oddíl, ze kterého je operační systém spuštěn tedy při spuštěném operačním systému nenaformátuješ diskový oddíl ze kterého Windows právě běží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.