Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

XP ultimate 2008 - vaše zkušenosti

Od: vosikac* odpovědí: 17 změna:

*jasne*Zdravím dámy a pánové:) Máte někdo z Vás zkušenosti s Windows XP ultimate 2008? Nějaké problémy po instalaci?Díky

Tom

zámek
maverick uzavřel tuto otázku

Tak a dost. Nebudem se tu přeci dohadovat zda je tento warez lepší než originál. Nemam už jinou možnost než to uzamknout když to musí někdo pořád vytahovat

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to corporačka xpček namixovaná s vistou, ať žije chaos. Nevěřim stabilitě tohoto mixu,ale lidem co je to určeno je to fuk páč stejně instalují pc 2x do roka :)

NB je to warez od začátku do konce ;)

acemcintosh*

jj, přesně tak, měl jsem podobná XP se spoustou předinstalovaných warez prográmků a upraveným instalátorem (byly to Windows XP Black Edition) a nejenže se nedala nainstalovat čeština, ale navíc se celý systém choval dost zvláštně a mnoho přiložených programů nešlo vůbec z nepochopitelných důvodů nainstalovat (no dobrá, docela dobře pochopitelných *smich*) - už jen ten pocit, že nevím, co se vlastně ten systém s počítačem všechno dělá (taková ta nejistota), byl důvodem k návratu k obyčejným legálním Windows XP.

Takže takové systémy nedoporučuji ani zkoušet (možná tak na starém kompu, který neplánuješ moc dlouho používat), bůhví jestli já jenom neměl štěstí a jen jeho zásluhou se můj komp nemusel odebrat do obávaného křemíkového nebe...

lenin*

Tak to musím nesouhlasit s tou nestabilitou... Jede perfektně a možná i líp než klasický XP.

vosikac*
hodnocení

*jasne*Synovec jí už nějakou dobu má,jen neměl dlouho připojení k internetu,takže čekám,co to bude dělat ve spojení s netem a uvidíme...*nevi*

honza2581*

To si snad děláte srandu? Teď jste mne *haha*

honza2581*
hodnocení

2x

Toto prosím vás nepoužívejte. takto upravené systémy bývají často nestabilní, atd.. No to už bylo řečeno, ale chci dodat že tyto problémy mají velké problémy se zabezpečením. Takže pokud si chcete "zničit počítač", tak můžete. Nicméně je to hazard. Používejte systémy, které jsou legální. Autorům techto WinXP Black Ed., apod. bych vzkázal, ať se na to "vykašlou". Je to můj soukromý názor.

jan22

Njn tohle jsou ty lidi co bud nemaji moznost si to sosnout a nebo nevedi jak se to installuje atd... no proste zavyst ze jini to maji a on ne*zed* No ja je vrele doporuciji chodi naprosto perfektne a v rychlosti se nedaji srovnavat s orig. XP

ondrasek*
hodnocení

2x

zrovna tyto jsou v pohodě, stabilní jenom mají větší nároky na HW např na 1,5GHz P4 a 512MB ram jedou pomaleji. Instalačka mí přes 10GB. Výhoda je že vrazíte DVD do mechaniky a už se o instalaci nemusíte starat a za 40 min je PC hotové. Používám je už asi 6měs u všech zákazníku s nelagálním OS a nikdo si nestěžuje. Jinak skiny z vist jdou lehce odinstalovat nebo přenastavit.

takže v pohodě

hodnocení

0x

Na to se zeptej na Warez forech.

lasaint
hodnocení

0x
Ahoj, není vůbec pravda, že se jedná o systém, ve kterém by byl chaos. Ba naopak. Zkusšenosti mam bohaté, protože s nim delší dobu pracuju a je to dle mého názoru nejstabilnější win, se kterým se dá vůbec pracovat. Je stabilní, dvakrát tak ryhlý než klasické win xp a super vlastnosti. Můžu jen doporučit.

kloudis
hodnocení

0x

Vse ok, jen jsem musel po instalaci odinstalovat bittorrent kterej mi seknul pc pokud jsem zacal stahovat jakykoli soubor

honza2581*
hodnocení

0x

Zásadně a důrazně nedoporučuji používat tyto pirátské napodobeniny normálních OS. 1. Nestabilita 2.Slabší zabezpečení 3.Vyšší nároky 4.Některé ovladače a programy tam nefungují. Spousta programů si ověřuje jaký máte OS a když najde že máte (teď si vymyslím Windows NT 5.6), tak program zmagoří a je to úplně nadraka.

doplněno 11.01.09 17:47:

Ježiši, to je to téma, na který jsem odpovídal asi před měsícem, možná dýl*jasne*.

timer

tak pánové,tenhle soft mám nainstalovanej na notebooku a jsem snim maximálně zpokojenej,nevidím na tom nic špatnýho,je prostě OK

romanovcz

Zásadně a důrazně DOPORUČUJI tyto pirátské myslícími lidmi stvořené OS.
1. Stabilita (pokud je Váš PC/NB přijme zasvé tak pojedou lépe než originál) vyzkoušejte
2. Zabezpečení SP3 ze srpna 2008 je super (když máte zakoupen kvalitní antivir a nepoužíváte internet explorer a dáváte nové Win více než jednou za rok nemá cenu aktualizovat Win.. naopak rychleji jdou do tuha)
3. XP Ultimate - Mají naopak nižší nároky na PC (hry vám pojedou lépe)
4. Je pravda že některé ovladače k značkovém NB DELL nelze použít, ale vše jede i bez nich a bez chyb) .. nejedou mi Win zvuky ... to je toho
5. Noda jsem smazal (mám zaplaceného Kaspra a jsem s ním velmi spokojen). Je srandovní že Kaspersky hlásí u všech podprogramů Win "Low Restricted" třeba u Kalkulačky prostě všude :) mě se to líbí
aleek

Plně s tebou souhlasím. Na svém NB mám tyto wingle víc jak 3 roky a jsem maximálně spokojen. Jsou stabilní, rychlejší a zatím všechny programy a hry co jsem instaloval jedou bez problémů a lépe než na klasických XP. Pokud nemáte originálni winy, tak doporučuji tyto. Jsou to takové XP bez microsoftu... A zabezpečení? Každý bordel, vir atd.. je naprogramován na určitý typ OS, a opravdu minimum virů a bordelu má ve své databázi i tyto XP black... Celé ty tři roky mám nainstalovaného NODa přímo z těchto windowsů a neměl jsem jediný vir. Nevím jestli ještě někdy budu používat klasické XP nebo Visty, ale asi určitě ne.

pero*

Jo edice 2008 a mas je na svym notu naistly vic nez 3 roky... , hmm, zrejme lepsi oddil... *smich*

dlouro
hodnocení

0x

Tento OS je vynikající... 6adné chyby nic! Doporučuji

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]