Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přenést snímky z počítače do fotoaparátu

Od: smoulinka* odpovědí: 14 změna:

Prosím pomozte. Když jsem přenášela snímky z foťáku do počítače, přenesla jsem a vymazala z fotoaparátu omylem i snímky, které neměly být přeneseny a teď nevím, jak ty snímky přenést z počítače do fotoaparátu. V Návodu fotoaparátu jsem to nenašla. Děkuji moc za rady..! Mám fotoaparát Nikon COOLPIX L12.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud se paměťová karta tohoto fotoaparátu přihlácí v počítači jako další disková jednotka, lze fotografie nakopírovat na kartu jednoduše v průzkumníkovi. Další možností je vložit paměťovou kartu do čtečky a opět přes průzkumníka fotografie nakopírovat.
smoulinka*
hodnocení

Prosím jak "nakopírovat na kartu jednoduše v průzkumníkovi"? Nevím jak to nakopírovat v Tento Počítač. Do složky pojmenované po foaparátu (jako vyměnitelný disk) nemůžu zkopírovat fotky z jiné složky(nefunguje Ctrl+C, Ctrl+V a když kliknu pravým tlač. na mysi, tak mám slovo "vložit" šedé). A ještě prosím co je to čtečka? Dík
Čtečka paměťových karet je malá zařízení, které po připojení k PC a vložení karty zpřístupní její obsah na PC. Není tedy nutno připojovat fotoaparát. Jak čtečky vypadají, se můžete podívat zde:
lan-shop.cz/...
Ne, nejdříve označíš ty soubory, dáš pravé tlačítko a kopírovat, vložit dáš až v okně vyměnitelný disk a mělo by to jít, pokud ne tak leda tu čtečku...
smoulinka*
hodnocení

Však jo, ale mi to fakt nejde zkopírovat(Ctrl C,Ctrl V), ani přetáhnout, a když to dělám tím pravým tlačítkam, tak mám slovo"vlozit"v okně vyměnitelného disku - fotoaparátu šedé..A čtečku nemám, to bych si ji musela koupit, že? :(
smoulinka*
hodnocení

Příčina problému je na světě...neměla jsem USB nastavené jako MASS STORAGE, ale jako nějaké PTP... Vyskytl se ale další problém!: Fotky jsem zkopírovala v Tomto Počítači na vyměnitelný disk fotoaparátu, jenže ve foťáku se mi nechtějí zobrazit! Zkopírovala jsem 2 fotky a místo těch 2 fotek se mi ve foťáku zobrazuje"Soubor neobsahuje žádná obrazová data", tak teď fakt nevím...
Otázkou je zda byly nějak upravované v pc...
smoulinka*
hodnocení

Fotky nebyly vůbec upravované. Já nevím...asi nestačí vybrané obrázky překopírovat v Tomto Počítači na disk fotoaparátu, aby je fotoaparát zobrazoval, pac se mi místo těch fotek zobrazuje, že "soubor neobsahuje žádná obrazová data"... Nevíte někdo jak je to s tím přenášením do fotáku u Nikonů - mass storage? dk
Důležité bude i jech umístění. Nevím, jestli fotoaparát ukládá fotky přímo do kořenového adresáře nebo ještě do nějaké složky.
To je pravda, brácha má tenhle foťák a vim že si to foťák rozděluje podle složek, dokonce nepoužívá jen jednu ale po určitém počtu fotek vytvoří další...
smoulinka*
hodnocení

Fotky jsou ve správné složce, kam se to ukládá. Fota jsem zkopírovala do složky 100Nikon, kde jsou všechny fota z foťáku. Bude problém s něčím jiným - nwm co ještě udělat, aby se přenesené fota zobrazily ve foťáku. Formát je stejný...tkže nevím no...:(
Udělej pokus, vyfoť pokusnou fotku, překopej do kompu a pak ji dej zpátky- jestli to opravdu je timhle
smoulinka*
hodnocení

Příčina je na světě...prostě jsem ty fota musela nějak upravit, když se mi nechtějí ve fotáku zobrazit, totiž nafotila jsem znovu pár fotek, přetáhla a vymazala z fotáku, pak jsem je dala zpět do foťáku a v pohodě se ve foťáku zobrazily. Ale já jsem je fakt neupravovala...:(no vlastně jsem je pár krát kopírovala(i do jiné složky než na vyměnitelný disk fotoaparátu)..ale zkopírování není úprava fotky ne? A nedají se fotky v počítači nějak obnovit(do původního stavu bez úprav)? Fakt bych to potřebovala přetáhnout...
Pokud nebudeme znát příčinu "změny" fotky, tak ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]